Na korte relatie met vader van kind

Urk-realityster Mathilde Keuter is weer vrijgezel

3 januari 2023 20:57 | reality | Door Jef Willemsen

© Talpa/Wessel de Groot
Mathilde Keuter begint het nieuwe jaar met een schone lei. De 25-jarige ster uit de SBS-realityserie Urk! laat weten dat ze de relatie met Michael, de vader van haar kind verbroken heeft.

Mathilde meldt op Instagram dat ze sindskort weer als vrijgezel door het leven gaat. 

Zwanger

Vorig jaar maart maakte Mathilde (foto links) bekend dat ze net als haar tweelingzus Gerda in blijde verwachting was. Maar in tegenstelling tot Gerda was ze niet getrouwd en zelfs tot voor kort vrijgezel. De vader bleek een scharrel die ze de afgelopen jaren een aantal malen had gezien. Eind 2021 nam het contact na een dronken avond serieuze vormen aan.

Zoontje

Mathilde en haar ex Michael besloten hun relatie een kans te geven en waren nog samen toen afgelopen oktober zoontje Jason geboren. Dat ze niet met de vader van haar kind trouwde zorgde in het ultraconservatieve kerkdorp Urk voor de nodige opschudding, maar de vrijgevochten vrouw liet toen al weten dat ze haar kind met alle liefde gaat opvoeden.

Niet op een lijn

In een stemmige post op Instagram licht Mathilde de reden voor de breuk toe: ze zijn beiden tot de conclusie gekomen dat ze met (te)veel zaken niet op één lijn zitten en "simpelweg niet bij elkaar passen". Voordat de relatie echt zou verslechteren hebben ze besloten als vrienden uit elkaar te gaan. 

Meer over