Met een killer kat

Viktor Brand blikt vooruit op nieuw seizoen Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

26 augustus 2022 09:47 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Viktor Brand en mr. Frank Visser zijn weer druk in de weer geweest voor een nieuw seizoen Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. De presentator geeft daarom bij Shownieuws alvast een tipje van de sluier weg.

Ook dit nieuwe seizoen belooft weer heerlijk spraakmakend te worden.

Lees ook: Viktor Brand boos tegen Hamid om overlast: ‘Wél jouw probleem’ 

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

In het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak zitten namelijk alleen al veel herkenbare momenten. "Een heerlijk seizoen met allerlei zaken die je van mr. Frank Visser en mij verwacht", verklapt de presentator alvast met een brede grijns op zijn gezicht. "We hebben een schutting, een erfgrens, een killer kat, een poort die kraakt en overlast van een houtkachel. Kortom, burengedoe." 

Viktor Brand

Mr. Frank Visser en Viktor Brand doen er keer op keer weer alles aan om ze op te lossen. En vooral bij de zaak van de killer kat ging Viktor dan ook vrij ver om de waarheid boven tafel te krijgen. "Op een gegeven moment heb ik een Go Pro op mijn hoofd gedaan om de route van de kat vast te leggen. Mr. Frank Visser wilde namelijk weten welke route de kat aflegde op weg naar de tuin van de buren, waar hij alles opat: kippen, ganzen en eenden", aldus Viktor. "Op handen en voeten ben ik door die straat gegaan om vast te leggen wat het beest nu eigenlijk doet. Tja, ik ben eigenlijk de schaamte voorbij."

Check hieronder de volledige video.

Benieuwd of het hem is gelukt? Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is vanaf donderdag 1 september weer wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over