Overzicht

Welke koppels van de Netflix-hit Love Is Blind zijn nog altijd bij elkaar?

19 april 2023 14:14 | reality | Door Judith Regeling

© Netflix
Datingshows zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Maar hoe succesvol zijn ze nu echt? De komende tijd nemen we er een aantal onder de loep. Met vandaag: de Netflix-hit Love Is Blind.

We kunnen alvast verklappen dat er zeker nog een aantal koppels samen zijn.

Lees ook: Welke koppels van B&B Vol Liefde zijn er anno 2023 nog samen? 

Love Is Blind

In de datingshow Love Is Blind krijgen de deelnemers de unieke kans om mensen van het andere geslacht te leren kenen zonder elkaar te zien. De deelnemers bevinden zich namelijk allebei aan de andere kant van een muur, waardoor ze ver weg van alle vooroordelen intieme gesprekken kunnen voeren en een emotionele band kunnen opbouwen. Pas nadat ze verliefd zijn geworden en zich verloven, mogen ze elkaar voor het eerst ontmoeten.

Vanaf dat moment gaat er een onzichtbare klok lopen, want binnen twee weken staat hun huwelijk al gepland. Het programma volgt dan ook de ups en downs van deze koppels tijdens hun huwelijksreis, de verloving en de uiteindelijke beslissing om wel of niet te gaan trouwen.

Welke koppels van Love Is Blind zijn nog bij elkaar?

Inmiddels staan er van Love Is Blind al vier seizoenen online, maar heeft dat ook nog echtparen opgeleverd? Zeker. Alleen de twee koppels die in seizoen twee 'ja' zeiden, zijn gescheiden. De rest viert nog altijd samen de liefde. En dat zijn... 

Lauren en Cameron

Als je de fans van Love Is Blind zou vragen naar hun favoriete koppel, krijg je hoogstwaarschijnlijk vooral 'Lauren en Cameron' te horen. Dit koppel stal in het eerste seizoen van de populaire realityshow alle harten. En dat is niet voor niets. Ondanks dat Cameron erg moest wennen aan zijn schoonvader (en vice versa) spatte hun liefde voor elkaar al vanaf moment één van het scherm af. Het zal dan ook niemand verbazen dat dit stel - dat op YouTube bekend is als 'The Hamiltons -  anno 2023 nog altijd samen is.

Lauren en Cameron in Love Is Blind 2020
Lauren en Cameron in Love Is Blind 2020


Amber & Matt Barnett

Waar Lauren en Cameron de kijkers tijdens hun seizoen direct wisten te overtuigen van hun liefde voor elkaar, was dat anders bij Amber en (Matt) Barnett. De kijkers hadden namelijk stiekem verwacht dat hij zijn hart zou geven aan Jessica in plaats van de jonge 'flierefluiter' Amber. Niets bleek echter minder waar, want anno 2023 zijn ze gewoon nog gelukkig getrouwd. Ze vliegen de wereld over en genieten van alles wat het leven te bieden heeft. 

Amber & Matt Barnett in Love Is Blind
Amber & Matt Barnett in Love Is Blind


Alexa & Brennon

De koppels uit het tweede seizoen van Love Is Blind zijn inmiddels uit elkaar, maar de hoop in de liefde is zeker nog niet verloren. Kijk alleen maar naar Alexa en Brennon, die elkaar vonden in het derde seizoen. Ze hadden tijdens hun deelname vooral wat strubbelingen over het geloof, maar die zijn ze op tijd te boven gekomen om elkaar toch vol overtuiging het ja-woord te geven. En nog altijd viert de liefde hoogtij: het stel hoopt snel een gezinnetje te mogen en kunnen stichten.

Alexa & Brennon uit Love Is Blind
Alexa & Brennon uit Love Is Blind


Colleen & Matt

Net als het huwelijk van Amber & Barnett kwam ook het ja-woord van zowel Colleen als Matt in het derde seizoen van Love Is Blind als een verrassing. De twee hadden tijdens hun deelname behoorlijk wat heftige ruzies, waarbij vooral de vurige Matt zich niet kon beheersen. Maar blijkbaar was de liefde sterk genoeg, want de twee zeiden 'ja' en zijn anno 2023 nog altijd samen. Samenwonen doen ze echter nog niet (volgens de laatste berichtgeving), maar de plannen daarvoor zijn er wel.

Matt en Colleen uit Love Is Blind
Matt en Colleen uit Love Is Blind


Tiffany & Brett

Lauren en Cameron mogen wel uitkijken voor de eerste plaats in het overzicht van 'favoriete koppel uit Love Is Blind', want Tiffany en Brett vallen zeker niet te onderschatten. De twee hadden in het vierde seizoen nauwelijks twijfels of ze wel of niet in het huwelijksbootje zouden treden, want het was - zowel voor de kijkers als voor henzelf - liefde op het eerste gezicht. Het kwam dan ook voor niemand als een verrassing toen ze in de reünie verklapten nog altijd bij elkaar te zijn. Wij hopen stiekem voorgoed.

Brett & Tiffany in Love Is Blind
Brett & Tiffany in Love Is Blind


Zack & Bliss

De meeste Love Is Blind-avonturen zijn redelijk voorspelbaar: de koppels verloven zich, gaan op huwelijksreis en zeggen uiteindelijk 'ja' of 'nee' tegen elkaar bij het altaar. In het geval van Zack en Bliss liep dat echter net even anders, want: Zack koos in eerste instantie voor Irina. Toen hij er tijdens de huwelijksreis achterkwam dat ze geen match waren, besloot hij eenmaal thuis weer contact op te nemen met Love Is Blind-deelneemster Bliss. En met succes. De twee trouwden alsnog en zijn anno 2023 nog altijd bij elkaar. Zo zie je maar: what's meant to be will be

Zack en Bliss in Love Is Blind 2023
Zack en Bliss in Love Is Blind 2023


Chelsea & Kwame

Daarnaast kunnen we Chelsea en Kwame natuurlijk niet overslaan, want ook zij vieren nog altijd de liefde. Zagen mensen dat aankomen? Niet bepaald. Kijkers twijfelden tijdens het seizoen behoorlijk of Kwame niet gewoon gevoelens had voor Micah en of hij het wel zag zitten om alles op te geven om bij Chelsea in Seattle te komen wonen. Uiteindelijk bleek het antwoord op die laatste vraag gewoon een dikke 'ja'. Ze shinen nu als nooit tevoren.

Chelsea & Kwame in Love Is Blind 2023
Chelsea & Kwame in Love Is Blind 2023


Jackie en Josh

Love Is Blind 2023 bleek het seizoen van de vergissingen, want naast Zack switchte Jackie ook. Zij verloofde zich in eerste instantie met de zachtaardige Marshall, maar besloot het kort na de huwelijksreis uit te maken om alsnog voor Love Is Blind-deelnemer Josh te gaan met wie ze tevens een klik had. Van een huwelijk is nooit sprake geweest, maar ze wonen inmiddels wel samen.

Jackie en Josh uit Love is Blind 2023
Jackie en Josh uit Love is Blind 2023


Is Love Is Blind succesvol?

Door de bovenstaande koppels lijkt Love Is Blind enorm succesvol en gaan we bijna smachten naar een Nederlandse editie, maar is dat wel echt zo? Van de 19 koppels die het op televisie daadwerkelijk tot het altaar haalden, zijn er ook al twaalf uit elkaar. Het programma is dus niet gelijk reden tot succes, maar een flop valt het ook zeker niet te noemen. Het is de vraag wat de toekomst brengt... 

Love Is Blind nog niet gezien? Dit realityprogramma is te zien via Netflix.

Meer over