Bart, Jolien of Jason?

Dit is de winnaar van Big Brother 2023

1 april 2023 21:20 | reality | Door Janine van Rooden

© Videoland

Na bijna drie maanden zijn de deuren van het Big Brother-huis weer open en is duidelijk wie de winnaar van deze editie van de realityshow is. 

Presentatoren Geraldine Kemper en Tatyana Beloy ontvingen de blije winnaar met open armen en een cheque van 73.388 euro.

De laatste week

De finaleweek van Big Brother 2023 begon met vijf kandidaten: Charlotte, Bart, Jolien, Jason en Lindsey. De kijkers thuis kregen vlak voor de grote finale nog twee keer de kans om hun minst favoriete deelnemers naar huis te stemmen. Dit werden Lindsey en Charlotte, waardoor Bart, Jolien en Jason zich de drie échte finalisten mochten noemen.

Jason, Jolien & Bart tijdens de finale van Big Brother 2023
Jason, Jolien & Bart tijdens de finale van Big Brother 2023

Finalestrijd

Voordat de grote ontknoping plaatsvond viel er nog een laatste keer een kandidaat af tijdens de liveshow. Jolien mocht het hele avontuur meemaken, maar moest de eindstrijd tussen Bart en Jason uiteindelijk vanuit de tv-studio buiten het huis bekijken.

Jolien behaalt de derde plaats in Big Brother 2023
Jolien behaalt de derde plaats in Big Brother 2023

Winnaar Big Brother 2023

En toen was het tijd voor de uitslag: Bart werd de winnaar van Big Brother 2023. Hij was door het dolle heen met de winst en barstte gelijk in tranen uit. "Ik heb hier geen woorden voor!" Wat hij met de goedgevulde prijzenpot gaat doen weet hij ook al. "Mijn droom is een huis in Spanje."

Bart is de winnaar van Big Brother 2023
Bart is de winnaar van Big Brother 2023

Meer over