Terugkeer

Yvon Jaspers heeft heel goed nieuws voor de fans van Boer Zoekt Vrouw en Onze Boerderij

26 januari 2023 10:20 | reality | Door Judith Regeling

© Linelle Deunk
De vaste kijkers van Boer Zoekt Vrouw en Onze Boerderij: En Nu Zelf kunnen opgelucht ademhalen. Yvon Jaspers onthult via haar socials dat beide programma's een nieuw seizoen krijgen.

Dit doet ze eigenlijk tussen neus en lippen door: de presentatrice viert eigenlijk vooral dat ze 'oma' is geworden!

Yvon Jaspers

Yvon Jaspers hoeft echter nog geen luiers te verschonen, want de presentatrice is namelijk oma geworden van een stuk of tien biggetjes. "Geweldig babynieuws", zo schrijft ze dan ook vol trots op haar Instagram. "Vannacht ben ik oma geworden van een biggenelftal. My Lady ontpopt zich tot een oermoeder. Wie de vader is, zal altijd een raadsel blijven. William of Harry?" 

Onze Boerderij: En Nu Zelf

De presentatrice verwacht er de komende tijd behoorlijk druk mee te zijn. "We gaan er onze handen aan vol hebben. Zo jammer dat Onze Boerderij (voorlopig) is afgelopen. Hier kan je toch uren naar kijken?" vervolgt ze. Met de nadruk op: voorlopig. Ze lijkt met die korte maar krachtige woordje te bevestigen dat er een nieuwe reeks aankomt van het KRO-NCRV programma Onze Boerderij: En Nu Zelf, waarin ze werkt op de door haar gestarte boerderij.

Boer Zoekt Vrouw

Dat is echter niet de enige onthulling die ze doet. Een fan is benieuwd waarom ze momenteel niet aan het draaien is voor Onze Boerderij en daar laat ze geen twijfel over bestaan. "Moet even boeren aan de vrouw helpen", aldus Yvon. Boer Zoekt Vrouw-fans hebben dus niets te vrezen.

Meer over