Comeback is nabij

Yvon Jaspers heeft goed nieuws over deze ster van Boer Zoekt Vrouw

28 mei 2023 09:54 | reality | Door Judith Regeling

© Linelle Deunk
Yvon Jaspers keert dit najaar terug met een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw Internationaal en staat daarin zeker niet alleen. Hondje Tommy is ook gewoon weer van de partij.

Yvon Jaspers deelt nu het goede nieuws op haar Instagram.

Hond Tommy

Tommy maakte het wel behoorlijk spannend. De hond, die al sinds 2016 een vaste waarde is van Boer Zoekt Vrouw, viel namelijk begin dit jaar tijdens een stoeipartij onbedoeld van de trap en kwam daarbij ongelukkig terecht. Hierbij scheurde hij niet alleen zijn kniebanden, maar hield hij ook een verbrijzelde meniscus over die direct operatief verwijderd moest worden.

Comeback

Na een behoorlijk lange revalidatietijd lijkt het nu eindelijk weer de goede kant met hem op te gaan. "Tom is back. Je zal als hond toch maar zo'n team hebben", aldus de presentatrice. "Hij duikt onverstoord in zijn rol als ster van de show. Alsof er niks is gebeurd. Niet bang. Niet zenuwachtig. Gewoon helemaal zichzelf."

Wijze les

Volgens Yvon Jaspers kunnen we daar als mensen een voorbeeld aan nemen. "Doe als Tom. Hoe lelijk, agressief of kwetsend sommige mensen ook tegen je doen, vertrouw er gewoon op dat de meesten het goed met je voor hebben", sluit ze af met een heerlijk wijze boodschap. "Ook een lesje voor mezelf trouwens. Bedankt Tom." 


Boer Zoekt Vrouw Internationaal
 is dit najaar weer wekelijks te zien bij KRO-NCRV op NPO1.

Meer over