Bijna op de buis

Zien: de eerste beelden van de nieuwe realityshow Gestrand op Honeymoon Island

27 mei 2024 13:09 | reality | Door Tessa Kok

© Jasper Suyk
We hoeven nog maar heel even te wachten tot de gloednieuwe realityshow Gestrand op Honeymoon Island te streamen is op Videoland. Benieuwd naar een voorproefje? Wij delen de eerste beelden!

Gestrand op Honeymoon Island

In het nieuwe realityprogramma Gestrand op Honeymoon Island gaan koppels een liefdesavontuur aan. Ze trouwen op een prachtige locatie op de Filipijnen, zonder elkaar van tevoren te kennen, om vervolgens direct na de bruiloft gedropt te worden op een verlaten eiland voor hun huwelijksreis. Op het verlaten eiland krijgen ze de ultieme kans om elkaar beter te leren kennen, zonder contact met de buitenwereld.

Ze moeten twee weken op het eiland verblijven en daarna beslissen of ze een liefdesmatch zijn. Er doen vijf koppels aan het programma mee.

Eerste beelden

Videoland heeft de eerste beelden van de gloednieuwe realityshow gedeeld. Hieronder kun je de trailer van Gestrand op Honeymoon Island bekijken.

Gestrand op Honeymoon Island is vanaf zaterdag 1 juni te zien bij streamingdienst Videoland. Vanaf deze datum zijn de eerste drie afleveringen te bekijken en daarna is er wekelijks op zaterdag een nieuwe aflevering. De eerste aflevering wordt op 1 juni ook om 22:40 uur uitgezonden op RTL 4.

Meer over