'Zo leuk en gevarieerd'

Zien we Marian weer in een nieuw seizoen B&B Vol Liefde?

31 december 2023 10:50 | reality | Door Marjolein Vos

© RTL
De avonturen van Marian in B&B Vol Liefde volgden we afgelopen zomer massaal. Vanuit haar b&b in Portugal ging ze op zoek naar de liefde. Onder meer publiekslieveling Olof en ook Ed en Jan kwamen op bezoek. Maar de liefde die ze zocht, vond ze niet. Aan Shownieuws onthult ze dat het kriebelt om nog een keer mee te doen, bij wijze van spreken dan.

Met veel plezier kijkt ze momenteel naar Winter Vol Liefde.

Enthousiasme

"Echt ontzettend leuk", zegt ze over Winter Vol Liefde. "Zo leuk en gevarieerd, net zoals wij dat hadden toen met onze opnames." En van het concept kan ze geen genoeg krijgen. "Ik zou het zo weer doen. Ik ga me volgend jaar weer inschrijven." De vraag is of dat kan nu haar villa te koop staat.

Boodschap

Voor alle deelnemers van B&B Vol Liefde en Winter Vol Liefde heeft ze nog wel een boodschap. "Gewoon lekker jezelf blijven. Ik heb me ook niet zo heel erg gegeven in het programma. Als ik mezelf zo terugzie, dan had ik echt wel zo’n rode lijn om me heen van niet zo dichtbij me komen. Dat vond ik wel van mezelf als ik zo terugkijk, zo ben ik helemaal niet."

Meer over