Kim is vertrokken...

Zijn Kim en Antoine van Married at First Sight definitief uit elkaar?

9 mei 2022 13:44 | reality | Door Janine van Rooden

© RTL/Nander de Wijk

Het liefdesavontuur van Kim en Antoine uit Married at First Sight lijkt voorbij te zijn. Kim is namelijk - zoals het er nu naar uitziet in haar eentje - definitief vertrokken naar het buitenland.

In Married at First Sight werden Kim en Antoine aan elkaar gematcht, maar dit verliep niet helemaal soepel. Kim gaf na een tijdje eerlijk toe het verlies van haar ex-vriend nog geen plek te hebben gegeven. Het kersverse koppel besloot daarom een relatiepauze in te lassen, met de hoop dat alles toch nog goed zou komen. Of het uiteindelijk alleen bij een pauze is gebleven? Het lijkt er nu op van niet. Kim is namelijk - waarschijnlijk alleen - geëmigreerd naar Tenerife.

Lees ook: De finale van Married at First Sight duurt twee dagen

Nieuw avontuur

Op Instagram plaatst Kim een video van haar vertrek naar Tenerife. "Nederland je was geweldig, maar ik ga terug naar het geweldige mooie eiland om hier weer een mooi, nieuw avontuur aan te gaan", schrijft ze erbij. Kim heeft al eerder op Tenerife gewoond, maar was sinds een jaar weer terug in Nederland. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kim Meuwese (@kimmeuwese)

Of Kim en Antoine inderdaad uit elkaar zijn gaan we zien in de finale van Married at First Sight op 10 en 11 mei 2022 om 20:30 uur bij RTL 4.

Meer over