Ontknoping

Zijn Sylvia Geersen en Joris Smit van De Bachelorette 2023 nog bij elkaar?

20 april 2023 10:36 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Het liefdesavontuur van 'bachelorette' Sylvia Geersen kwam vorige week ten einde. Nu rest natuurlijk nog de vraag: zijn zij en Joris Smit nog altijd bij elkaar?

In de reünie kwam zojuist het hoge woord eruit.

Lees ook: Sylvia Geersen geeft haar laatste roos weg in De Bachelorette 

De Bachelorette

Sylvia Geersen kijkt in ieder geval terug op een prachtige tijd. "Die eerste avond - toen ik ineens tussen alle mensen werd neergezet door jou en dat je ineens wegging - vond ik heel erg eng. Maar het ijs brak al heel snel. Ik kreeg al snel een veilig en fijn gevoel bij de mannen", zo blikt ze terug. "Het is ook heel bijzonder om jezelf zo terug te zien. Ik zat wel echt in een bubbel. Alles was zo perfect."

Romantiek viert hoogtij

Het woord 'was' uit die laatste zin doet vermoeden dat de romantiek inmiddels geen hoogtij meer viert, maar niets is minder waar. "Toen ik in Nederland weer was geland, appte hij mij en daarna belde hij mij. 's Avonds is hij gelijk naar mij toegekomen. Vanaf dat moment waren we iedere dag samen. Twee weken lang. Iedere dag. We zijn niet van elkaar weg geweest", aldus Sylvia

De twee konden alleen weinig doen. "We kunnen niet naar buiten. We kunnen niet samen sporten. Je kan niet samen boodschapjes doen", blikt ze terug. "Het is ook heel link om elkaar te zien, dus ik zag overal gevaar. Maar toch heb ik letterlijk mijn agenda leeg geveegd om met hem te zijn. Omdat ik ook wist dat hij terug moest naar Sint Maarten." 

Juicekanalen in Parijs

Dat moment brak dan ook snel aan en in eerste instantie ging het goed: "We misten elkaar erg. We belden elke dag, facetime en op een gegeven moment heeft hij mijn ticket geboekt", aldus Sylvia. Maar precies daar komt de ommekeer. "Toen landde ze de dag voor Eerste Kerstdag en toen zijn er dingen gebeurd waardoor ze eigenlijk de dag erna - op Eerste Kerstdag - naar Nederland vloog. Toen hebben we elkaar niet meer gezien", aldus Joris.

Nu klinkt dit heel spectaculair, maar de reden dat ze terugvloog heeft niets te maken met hun band, maar wel alles met de juicekanalen. Sylvia zou in het vliegtuig per ongeluk hebben gezegd dat ze onderweg was naar Joris en kreeg dan ook orders om terug te vliegen. "Het is moeilijk om een relatie in stand te houden als je elkaar niet mag zien. Ik ben juicekanalen ook niet gewend en had niet verwacht dat ik in het vliegtuig in Parijs gesnitcht zou worden. En daar heb ik dan ook heel veel verdriet van gehad."

Romantiek viert hoogtij

Maar opgeven kwam niet voor in het woordenboek van zowel Sylvia en Joris. Joris besloot namelijk op een gegeven moment terug te keren naar Nederland (voor haar!). "We gingen dus weer bellen. Ik miste hem weer. Weer facetimen. Toen zei ik ook: ik wil jou helemaal niet kwijt, sorry. Wil je alsjeblieft nog bij mij zijn?" En zo geschiedde... 

Sylvia Geersen en Joris Smit in De Bachelorette 2023
Sylvia Geersen en Joris Smit in De Bachelorette 2023


Heb je De Bachelorette gemist? Kijk dan alle afleveringen terug op Videoland.

Meer over