Update

Zo gaat het nu met Claudia en Paul uit Boer zoekt vrouw Europa

29 november 2023 14:06 | reality | Door Tessa Kok

© Linelle Deunk / KRO-NRCV

Niemand minder dan Paul wist in Frankrijk het hart van boerin Claudia te veroveren in Boer zoekt Vrouw Europa. Ze leken het in het programma al heel goed met elkaar te kunnen vinden. Maar hoe gaat het nu met ze? In een interview met RTL Boulevard geven ze een update.

Genieten van elk moment

Claudia en Paul vertellen in gesprek met RTL Boulevard meer over hun huidige situatie. Paul is nog altijd blij dat hij een brief heeft geschreven aan Claudia en heeft deelgenomen aan het programma. ''De verliefdheid groeit nog steeds en het is heel fijn om samen te zijn. Dus dat is geweldig. Het is gewoon geweldig om te mogen ervaren dat dit bestaat en dat het kan en mag.'' Claudia voegt daar het volgende aan toe: ''We hebben een hele leuke, een hectische tijd achter de rug. Maar we genieten van elk moment dat we samen zijn.''

Geslaagd BzV-avontuur

Claudia vertelt in het interview dat ze nooit had verwacht dat het zo zou uitpakken. ''Ik heb het nooit durven dromen dat dit avontuur zo goed is gelukt. Ik heb een jaar geleden nooit gedacht: dit gaat het worden. Diat kun je niet voorspellen. Ik vind het zo bijzonder nog steeds. Paul stemt daarmee in.

''Eigenlijk gaat alles van nature. Iedere twee weken ben ik daar, om het weekend. Misschien wel eens drie weken omdat er twee weken extra tussen zitten. In de regel ga ik om de week naar Frankrijk. En wellicht dat ze in de toekomst ook eens naar Nederland kan komen'', aldus Paul.

Het gaat zo goed dat ze zelfs elkaars kinderen al ontmoet hebben. “De jongste heeft al kennisgemaakt met de zoon en dochter van Paul. Dat was ook heel gezellig. Ze kunnen het goed met elkaar vinden”, laat Claudia erover uit.

Hieronder is het interview van Claudia en Paul met RTL Boulevard te bekijken. 

Meer over