Update over hun liefdesleven

Zo gaat het nu met Hans & Annette en Steffi & Roel uit Boer Zoekt Vrouw

22 april 2024 14:22 | reality | Door Tessa Kok

© Linelle Deunk
Boer Hans en boerin Steffi hebben dankzij Boer Zoekt Vrouw de liefde gevonden: Hans met Annette en Steffi met Roel. Het is alweer een tijdje geleden dat de koppels in het programma te zien waren. In een interview met VROUW Magazine vertellen ze hoe het nu met hen gaat.

Hans en Annette

Hans en Annette hebben elkaar ontmoet tijdens Boer Zoekt Vrouw in 2021. Toen de Zeeuwse Annette boer Hans op televisie zag, was ze gelijk verkocht. En ook voor Hans was het al snel duidelijk dat Annette de vrouw voor hem is. ''Ik heb mijn grietje gevonden.''

Zo'n jaar nadat Annette haar Hans ontmoette, trok ze bij hem in. ''In twee jaar tijd stond mijn leven op z’n kop. Andere man, ander huis en andere baan. Ik vind het heel bijzonder dat je op latere leeftijd nog zo gelukkig met elkaar kunt zijn; ik ben 62 en Hans is tien jaar ouder. Het gaat heel goed tussen ons. Ik ben ontzettend blij met Hans en heel dankbaar'', aldus Annette in gesprek met VROUW Magazine.

Honderd worden

Hans zegt in het interview dat de vonk voor hem oversloeg in de logeerweek. ''Ze is heel spontaan en lekker normaal. Dat maakt Annette bijzonder.'' Annette geeft aan dat ze echt rust bij Hans vindt en dat hij heel attent en sensitief is. Ook aan de Brabantse gezelligheid hoefde ze niet lang te wennen. ''Ik voel me hier helemaal thuis.''

Tegenwoordig werkt ze drie dagen per week in een kledingwinkel bij Hans in de buurt en helpt ze mee op de boerderij. ''Ik wil honderd met je worden, dat zeg ik weleens gekscherend tegen Hans. We hebben elkaar op late leeftijd ontmoet, dus die tijd willen we nog graag benutten.''

Steffi en Roel

In 2018 verklaarden Steffi en Roel elkaar de liefde in het programma Boer Zoekt Vrouw. Inmiddels zijn we al weer een paar jaar verder en zijn ze nog steeds dolgelukkig samen. Ze hebben zelfs al twee kinderen: Sterre en Jop.

Roel vertelt in gesprek met VROUW dat hij niet had gedacht ooit aan Boer Zoekt Vrouw mee te doen. ''Maar toen ik Steffi zag, dacht ik: die zou wel iets voor mij kunnen zijn. Dat kwam door haar lach en uitstraling; precies waar ik op val.'' Voor Steffi sloeg de vonk over tijdens de speeddate. ''En het moment dat alle stoppen doorsloegen was voor mij op de eerste dag op de boerderij. We zaten op een baal stro en er gebeurde van alles met mij. Behalve Roel waren er nog twee andere mannen bij mij, maar de keuze was snel gemaakt'', aldus Steffi.

Yvon Jaspers

Roel vertelt dat hun eerste kindje Sterre, Yvon als tweede naam heeft. Dit is vernoemd naar presentatrice Yvon Jaspers. Ze hebben dat nieuws snel met de presentatrice gedeeld. ''Toen we haar vlak na de geboorte facetimeden en deze verrassing vertelden, sprong ze meteen in de auto. Drie uur na de bevalling zat ze al bij ons in het ziekenhuis; zij was de eerste die onze baby zag. We vinden het heel bijzonder hoe Steffi en ik elkaar hebben leren kennen en dat hebben we aan haar te danken'', concludeert Roel. 

Meer over