Veel berichtjes ontvangen

Zo gaat het nu met het liefdesleven van Martijn uit B&B Vol Liefde

8 september 2023 11:34 | reality | Door Tessa Kok

© RTL

In het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde zocht Martijn Bolhoeve vanuit zijn B&B in Thailand naar de ware liefde. Tijdens het programma heeft hij de liefde niet gevonden, maar is hij inmiddels wel al verliefd? In een interview met het AD vertelt hij meer over zijn huidige liefdesleven.

Nog steeds vrijgezel

Sinds zijn deelname aan B&B Vol Liefde heeft nog niemand zijn hart veroverd. ''Nee, ik ben nog lekker alleen.'' Martijn heeft zeker geen gebrek aan vrouwelijke aandacht na zijn deelname. ''Ik heb na het programma wel veel mailtjes en berichtjes gehad van vrouwen die geïnteresseerd zijn, en soms komen die nog binnen. Ik heb alles netjes gelezen, maar ik heb er geen contact uitgehaald. Wie weet zit er ooit iets tussen'', laat de B&B-eigenaar uit over zijn relatiestatus.

Geen klik

Over de dames die voor hem naar Thailand kwamen, vertelt hij dat hij het met drie van de vijf vrouwen hartstikke leuk en gezellig heeft gehad. De echte romantische klik was er volgens hem echter niet. ''Dat speciale gevoel in je buik en dat is toch nodig, wil je wat met iemand beginnen.''

Kijkers van B&B Vol Liefde hadden vaak kritiek op de B&B-eigenaar, omdat het leek alsof hij alleen maar aan het werk was en geen oog had voor de dames die voor hem kwamen. Daar baalt hij van: ''Ik heb overdag leuke dingen gedaan met ze. Dat heeft ook iedereen kunnen zien. Bijvoorbeeld naar de apen, naar de olifanten.''

Mysterieuze andere vrouw

Toen het realityprogramma nog in volle gang was, vertelden vrienden van Martijn dat er één dame in Nederland zit waar hij alles voor achter zou laten. In gesprek met het AD geeft Martijn daar nu eindelijk antwoord op. Volgens de B&B-eigenaar is daar niets van waar. 'Ik las dat ook, ja. Dat hadden ze eerst beter bij mij kunnen checken, want ik ga echt niet voor welke vrouw dan ook hier weg'', aldus Martijn.

Meer over