Zijn ze nog samen?

Zo gaat het nu met Janine en Sander uit Boer Zoekt Vrouw

22 mei 2023 13:49 | reality | Door Janine van Rooden

© KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boerin Janine en Sander leerden elkaar kennen tijdens het twaalfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw, maar zijn ze nog steeds gelukkig met elkaar? 

Ze gaven zelf het verlossende antwoord aan Yvon Jaspers in Onze Boerderij in Europa.

Boer Zoekt Vrouw

In 2022 was in Boer Zoekt Vrouw te zien hoe Janine het lastig had met haar deelname. De opnames zorgden voor veel stress bij de boerin en net toen ze haar hart had opengesteld aan Sander werd het haar teveel. Ze besloot de relatie op een laag pitje te zetten.

Sander was de moeilijkste niet en gaf Janine destijds alle ruimte. Dat wierp zijn vruchten af want na een korte pauze groeiden ze weer helemaal naar elkaar toe. Bij de reünie van de populaire datingshow waren de twee dan ook nog steeds samen, maar hoe zit dat vandaag de dag eigenlijk?

Janine & Sander

Goed nieuws: Janine en Sander zijn - na de nodige ups en downs - nog steeds gelukkig samen, vertellen ze zondagavond aan Yvon Jaspers in Onze Boerderij in Europa. Ze wonen nog niet samen, maar de Friese Sander is wel steeds meer op de Zuid-Limburgse schapenboerderij van zijn vriendin te vinden.

"Het voelt nu nog een beetje als 'mijn bedrijf' en dat moet langzaam anders gaan voelen (...) We moeten daar een balans in vinden", aldus Janine

Lees ook: Karlijn twijfelt over toekomstplannen met BZV-Jouke

Onze Boerderij in Europa

Onze Boerderij in Europa is elke zondag om 22:00 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1

Meer over