Opgeven kan

Zoektocht naar singles gestart voor mogelijk nieuwe seizoenen B&B Vol Liefde en Winter Vol Liefde

20 juni 2023 11:25 | reality | Door Judith Regeling

© RTL Nederland
B&B Vol Liefde en Winter Vol Liefde moeten dit jaar nog op televisie komen, maar de makers zitten zeker niet stil. Voor een eventueel vervolg zoeken ze al naar single Nederlanders.

Ben je single en ready to mingle? Lees dan gauw door.

Lees meer: Alles over B&B Vol Liefde 

Winter Vol Liefde

In Winter Vol Liefde zien we singles terug die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen. Ze werken als skileraar, restauranthouder of husky slee-rijder ergens in een winters gebied, maar zouden dit leven graag willen delen met die enige echte die hun hart verwarmt. 

De kandidaten die in het eerste seizoen op zoek gaan naar de liefde zijn al even bekend, maar toch zitten de makers niet stil. Via Blue Circle Casting zoeken ze nu al naar een nieuwe lichting deelnemers die een bedrijf hebben en/of werkzaam zijn binnen de toeristische sector. Dit kan dan ook van alles zijn: je mag werken als hoteleigenaar, manager van een skikleding-verhuur-bedrijf, outdoor activiteitenbegeleider, manager van een restaurant of eigenaar van een apres-ski club. Als je baan maar een 'winters' karakter heeft.

B&B Vol Liefde

Ook voor een eventueel vervolg van B&B Vol Liefde kun je je aanmelden. Hiervoor zijn ze op zoek naar single Nederlanders die specifiek een B&B runnen of een ander bedrijf waarbij gasten kunnen overnachten, zoals een chalet, vakantiehuis, camping of hotel.

Het wachten op een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde duurt overigens niet lang meer. B&B Vol Liefde is vanaf 10 juli iedere doordeweekse dag te zien op RTL4.

Meer over