Opnieuw raak

Pech voor Netflix: corona legt opnames Bridgerton stil

19 juli 2021 11:49 | serie-soap | Door Jorrit van Broekhoven

Voor de tweede keer binnen een week werden de opnames van seizoen twee van Bridgerton stilgelegd vanwege een coronabesmetting. Netflix is niet de enige streamingdienst die nog steeds geplaagd wordt door het virus.

Fans van de Netflix-serie Bridgerton wachten met smart op nieuwe afleveringen, maar het ziet ernaar uit dat ze nog wat langer geduld moeten hebben. Vorige week werden de opnames al 24 uur stilgelegd nadat een lid van de filmcrew positief werd getest op corona, en nu is het opnieuw raak. Ditmaal zijn de opnames voor onbepaalde tijd gestaakt.

Vertraging?

Momenteel wordt er in Engeland hard gewerkt aan het tweede seizoen van de populaire serie, maar op deze manier schiet het natuurlijk niet op. Dat niet bekend is gemaakt wanneer de opnames weer worden hervat, kan betekenen dat het een acteur of actrice is die het virus onder de leden heeft. Wat de vertraging betekent voor de premièredatum van seizoen twee van Bridgerton is nog niet bekend.

Lees hier alles wat je moet weten over seizoen 2 van Bridgerton

House of the Dragon

Niet alleen Netflix kampt nog steeds met het verlammende effect van de coronaepidemie, ook concurrent HBO heeft er last van. Afgelopen weekend moest het de productie stilleggen van House of the Dragon, de prequel van Game of Thrones. Ook deze serie wordt in het Verenigd Koninkrijk opgenomen. Dat gaat lekker zo!

Meer over