Komt Lucas terug?

Ferry Doedens sluit GTST-comeback na 'goede gesprekken' niet uit

20 juli 2022 20:25 | serie-soap | Door Faye Heijnis

© ANP

Als het aan Ferry Doedens ligt, is er nog altijd kans op een terugkeer van Lucas in Meerdijk. Daar lenen de omstandigheden van vóór de zomercliffhanger zich wel uitstekend naar...

Stefano (Bas Muijs), de vader van Lucas, is namelijk weer in Meerdijk voor een langere tijd. Kunnen we na de zomer dan ook Lucas terug verwachten, als is het maar voor even?

Ferry Doedens hoopt op terugkeer Lucas in GTST 

"Het zou hartstikke leuk zijn als ze snel een belletje doen, dan zouden er wel goede gesprekken moeten plaatsvinden denk ik. Maar er valt altijd te praten", zegt Ferry Doedens hierover tegen RTL Boulevard. Of GTST ook Ferry terug wil, valt te betwijfelen. De acteur werd niet voor niets ontslagen als gevolg van zijn drugsverslaving en het niet nakomen van afspraken. Wellicht een heel korte verschijning? 

Ferry Doedens presenteert Nederland Ontdekt

Na zijn GTST-vertrek, ging Ferry aan de slag met OnlyFans. Pikante foto's en video's op dit platform delen leverde hem zo veel geld op, dat-ie begin dit jaar een huis in Amsterdam kocht. Inmiddels heeft-ie ook weer een nieuwe tv-klus bij RTL, die het contact met Ferry dus niet volledig heeft verbroken: het presenteren van Nederland Ontdekt, waarin hij door Nederland reist voor de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van luxury, travel, verborgen parels, gezondheid en beauty. "Ik heb mijn eerste draaidag gehad en dat was heel erg leuk", laat Ferry weten. "Ik vind presenteren heel leuk en dat smaakt naar meer." 

Meer over