Spin-off

GTST komt met luisterboek

27 november 2018 13:15 | serie-soap | Door Televizier

© Otto van den Toorn
Fictie en werkelijkheid lopen door elkaar in Goede Tijden, Slechte Tijden als Janine Elschot (Caroline de Bruijn) een luisterboek lanceert. En dat boek is ook nog eens in de echte wereld te beluisteren.

Het luisterboek met de naam Kwaad Bloed is te beluisteren via Storytel, meldt RTL. Het is een thriller over vier oude vrienden die na jaren weer bij elkaar worden gebracht als ze allemaal een rode envelop op hun deurmat vinden. Hun leven wordt vervolgens volledig overhoop gegooid.

Cliffhanger

Ook Meerdijk staat op z'n kop als er zo'n rode envelop op de deurmat valt. Een geheime stalker heeft vier personages op het oog: Bing, Aysen, Rik en Ludo worden met de post verrast. Als er een moord wordt gepleegd in het boek is de paniek groot. Zal dit ook in Meerdijk gebeuren? De wintercliffhanger die onlangs is aangekondigd, staat in het teken van deze mysterieuze ontwikkelingen.

Luisterboek

Het boek wordt vanavond in GTST gelanceerd, dan zijn ook de eerste drie hoofdstukken van het luisterboek beschikbaar. De rest van het boek, ingesproken door Janine Elschot, is te beluisteren op Storytel. 

Meer over