Scheve schaats

Kritiek op nieuwe verhaallijn in GTST: 'Jammer en voorspelbaar'

19 september 2023 13:07 | serie-soap | Door Faye Heijnis

© Screenshot GTST (Videoland)
Menig Meerdijker heeft al een scheve schaats gereden in GTST, dus de affaires in het soapdorp zijn de kijker niet vreemd. Toch doet de meest recente vorm van overspel stof opwaaien. Fans uiten hun ongenoegen.

Ook Julian (Cas Jansen) blijkt in de aflevering van gisteravond iets te gezellig te hebben met fysiotherapeute Elisa (Jasmine Sendar). Tijdens een potje poolen geven de twee elkaar in alle enthousiasme een kus op de mond. Iets wat sommige kijkers al van mijlenver zagen aankomen, maar niet over te spreken zijn.

Julian en Elisa in GTST

Jasmine Sendar maakte in mei voor het eerst haar opwachting als Elisa in GTST. Ze streek met vriendinnen neer in café De Koning en gaf Julian gelijk al een helpende hand na de overstroming van het damestoilet. De kijkers voelden de bui al hangen, aangezien het sinds na de zomercliffhanger dikke mik blijkt te zijn tussen de twee. 

Kritiek

"Uhhh, Julian. Wat doe je nu?", schrijft een verbouwereerde kijker als reactie op de kus. De rest van de reacties bevestigt dat de scheve schaats weinig verrassend is. "Ze keek in het begin al zo naar hem en tegen Merel zeggen: 'Wat heb je een leuke vader', toen wist ik al dat dit in de verhaallijn zou komen." Een ander pent: "Ik zag het aankomen, maar vind het zo jammer want vond Julian en Saskia juist het leukste stel." Ook klinkt de kritiek dat deze verhaallijn 'voorspelbaar' is. "Hoop echt dat GTST niet weer deze richting op gaat." En: "Erg jammer, want dit voegt helemaal niks toe aan de soap. Het is in mijn ogen ook helemaal niet logisch en laat staan dat ze leuk bij elkaar zouden passen." 

Het lijkt erop dat Julian huidhonger heeft, nu Saskia (Tamara Brinkman) bij hun ernstig verbrande dochter Demi (Noa Zwan) in het brandwondencentrum verblijft. Kijkers lijken het geliefde koppel graag nog meer ellende te willen besparen. Of de schrijvers de verhaallijn doorzetten en Julian en Elisa naast een scheve schaats ook een heuse affaire ontwikkelen, moet nog blijken.

Televizier-Ster Impact

Saskia had eerder een affaire met dokter Roman (Kiefer Zwart). Dat mondde uit in een van de heftigste verhaallijnen van de soap, want ze werd door hem verkracht. GTST sleepte daar vorig jaar zelfs een nominatie voor de Televizier-Ster Impact mee in de wacht

Meer over