"Hello, Upper East Siders"

Komt Gossip Girl terug?

1 februari 2019 15:12 | serie-soap | Door Televizier

© The CW

Een jaar geleden sprongen alle Gossip Girl-fans een gat in de lucht. Er zou een vervolg worden gemaakt! Iedereen was in de wolken, inclusief de originele cast, maar er zat een kink in de kabel. Leighton Meester (Blair) scheen er niet zo’n trek in te hebben.

Wat er toen precies is gebeurd, blijft een raadsel. Maar we zijn een jaar verder. En nu wordt er opnieuw gesproken over een vervolg op Gossip Girl!

Vervolg

The CW-zenderbaas Mark Pedowitz heeft volgens Amerikaanse media gezegd dat er gesprekken worden gevoerd over een 'reboot'. "Maar ik weet niet of we er al zijn", zegt Pedowitz. De deelname van producers Josh Schwartz en Stephanie Savage is nog niet helemaal zeker en dat is een probleem. "Je wil niets doen zonder hen."

Gossip Girl

Diezelfde Schwartz meldde eerder in een interview over een mogelijk vervolg op Gossip Girl dat het internet inmiddels wel veranderd is. En dat was nog in 2016. "De wereld is nu Gossip Girl geworden. Iedereen is Gossip Girl", zei hij. Dat belooft nog wat.

Blair & Serena

Het is dus nog niet helemaal zeker dat we Blair en Serena binnenkort op 'the MET steps' herenigd zullen zien, maar die gesprekken zijn wel een heel goed teken… Gelukkig kunnen we in de tussentijd naar Penn Badgley (Dan) kijken die de show steelt in YOU. En daarna? Duimen maar!

Meer over