Met Helen en Paul

Mad About You komt terug!

8 maart 2019 15:29 | serie-soap | Door Televizier

© NBC
Was jij ook zo'n fan van de avonturen van Paul en Jamie? Goed nieuws: Mad about You komt terug! Ook dit keer doen Paul Reiser en Helen Hunt mee.

Jongere kijkers zullen de kop schouderophalend lezen. De laatste aflevering van Mad about you werd immers een slordige twintig jaar geleden gemaakt. Maar ja, ook Helen Hunt is ooit jong geweest. En Mad about You was een heerlijke show waar de hele wereld gek op was.

Reboot

In de wandelgangen werd al een tijdje gefluisterd dat de familie Buchman terug zou komen op het kleine scherm, maar er ge-beur-de maar niets. Nu hebben we dan echt reden om een gat in de lucht te springen, want Helen Hunt en Paul Reiser hebben samen bevestigd dat de serie terugkomt. "We zijn heel blij dat we dit eindelijk gaan doen en razend enthousiast dat Peter Tolan onze moedige leider is. We beloven jullie dezelfde grappige en hartverwarmde show - als we tenminste weer weten wat er zo leuk is aan ouder worden. Het wordt fantastisch!"

Peter Tolan is de eindredacteur van de serie. Helen Hunt gaat zelf de eerste aflevering regisseren.

Mad about You

De komische serie gaat over de relatie tussen Paul en Jamie, die net getrouwd zijn en in New York wonen met hun hond Murray. Ze wonnen drie Golden Globes en twaalf Emmy's en in het laatste seizoen kregen de acteurs net zoals de cast van Friends een miljoen dollar per aflevering. Het einde van de show was een vooruitblik naar een (niet al te rooskleurige) toekomst en juist die toekomst gaan we nu ontdekken. Want pasgetrouwd zijn deze twee natuurlijk al lang niet meer. 

Meer over