Seizoen 2

Nicole Kidman praat mond voorbij over uitzenddatum Big Little Lies

3 januari 2019 14:20 | serie-soap | Door Televizier

© ANP
Nicole Kidman heeft per ongeluk verklapt wanneer het nieuwe seizoen van Big Little Lies gaat verschijnen. De actrice onthulde in een interview met The Wrap dat het waarschijnlijk juni gaat worden.

HBO, de zender waarop de show te volgen is, wil de datum niet bevestigen. "Ik denk juni", verklapte Kidman. "We zijn nog bezig met de montage, maar bedankt voor het vragen. Fijn dat mensen er enthousiast over zijn." 

Meryl Streep

Zouden we Nicole Kidman op haar blauwe ogen kunnen geloven? Dat weten we niet - hoewel ze wel producent is van de serie dus vast zo haar bronnen heeft. Wel weten we dat een groot deel van de vaste cast uit het eerste seizoen weer terugkomt. Naast Nicole Kidman gaan de hoofdrollen naar Reese Witherspoon en Shailene Woodley. Met Laura Dern en Zoë Kravitz is de vrouwenclub compleet. Maar ook Meryl Streep maakt haar opwachting in seizoen twee. 

Big little lies

Ken je de miniserie nog niet? Gaat dat zien! Het verhaal over vier vrouwen in California bleek onwijs populair en won acht emmy's en vier Golden Globes. In Nederland is de HBO-serie te bekijken via Ziggo On Demand.

De trailer:

Meer over