Vanaf vandaag

Nieuw seizoen Undercover kent flinke plottwist

21 november 2021 09:46 | serie-soap | Door Wietse Zuidberg

© VRT
Een heugelijke dag voor de Undercover-fan: vandaag begint het derde seizoen van de succesvolle Netflix-serie. Volgens de hoofdrolspelers Tom Waes en Frank Lammers zit er een flinke plottwist in het nieuwe hoofdstuk.

In het nieuwe seizoen gaan de hoofdpersonages Bob en Ferry samen aan de slag. "Dat is wel de grootste twist. De meest gezworen vijanden die ineens met elkaar moeten gaan samenwerken", zegt Waes daarover tegenover persbureau ANP.

Frank en Tom zagen elkaar vaker

Het feit dat de personages meer met elkaar te maken krijgen in dit derde seizoen van Undercover zorgde er ook voor dat de acteurs elkaar meer zagen op de set. "Vorig seizoen hebben we elkaar niet veel gezien. Zelfs in de eerste reeks speelden we niet veel samen. Nu is dat wel 75 procent", zegt Waes.

Vierde seizoen?

De interviewer wilde natuurlijk ook weten of er een vierde seizoen komt. Daar wilden de heren geen antwoord op geven. Ook niet of er misschien een spin-off komt over het personage Bob. "Ik weet het niet. Misschien wel", aldus Waes.

Seizoen 3 van Undercover is vanaf 21 november te zien op Netflix. Iedere zondag verschijnt er een nieuwe aflevering om 21:10 uur.

Meer over