Voor veertiende seizoen

Politieserie Flikken Maastricht zoekt figuranten

10 augustus 2019 10:02 | serie-soap | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Zie je jezelf al schitteren naast Victor Reinier en Angela Schijf in Flikken Maastricht? Dan is dit je kans, want de politieserie is op zoek naar figuranten voor het veertiende seizoen.

"Omdat het zo goed gaat tussen Wolfs en Eva doen we er nog ééntje", schreef Angela Schijf in januari bij een foto van haar en Victor Reinier. Daarmee bevestigde Eva, zoals Schijf in de politieserie heet, het veertiende seizoen van Flikken Maastricht. Nu kun je je via de website van AVROTROS aanmelden als figurant.

Geschikt

Op het contactformulier op de website van de omroep moeten relatief essentiële zaken als leeftijd, lengte, gewicht en kledingmaten opgegeven worden, evenals een recente pasfoto. Aan de hand van deze informatie bepaalt de productie wie geschikt is voor een figurantenrol in de reeks.

Maastricht

Je moet het wel echt leuk vinden om te figureren tussen Victor Reinier en Angela Schijf, want de productie is niet in staat om een (reis)onkostenvergoeding aan je te betalen. De opnames van Flikken Maastricht vinden tussen 25 augustus en eind januari 2020 plaats in en rondom Maastricht.

Meld je hier aan!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Omdat het zo goed gaat tussen Wolfs en Eva doen we er nog ééntje #flikkenmaastricht #seizoen14 #echtwaar

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op

Meer over