Videoland

Rifka Lodeizen als Astrid Holleeder: de trailer van Judas

Astrid Holleeder is binnenkort op televisie te zien. Rifka Lodeizen kruipt in de huid van de zus van Willem Holleeder in de nieuwe serie Judas, die 6 januari bij Videoland verschijnt.

De spannende serie is gebaseerd op Astrids gelijknamige boek, dat gretig door Nederland werd verslonden. Naast Rifka Lodeizen speelt Marit van Bohemen in de serie als Astrids zusje Sonja. Wie Willem Holleeder gaat spelen, is nog niet bekend. Wel hebben we de eerste beelden van Rifka als Astrid.  


Judas

In de serie krijgen we een kijkje in de jeugd van Astrid in de Amsterdamse Jordaan. Astrid is anders dan haar familie; ze is slim en probeert zich al op jonge leeftijd te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Toch wordt ze telkens weer tegengehouden door haar gewelddadige familie. 

Verraad

Astrid werkt in het verhaal toe naar het moment dat ze haar broer definitief verraadt aan Justitie. Flashbacks maken duidelijk uit wat voor een jeugd zij en haar broer zich hebben losgeworsteld en hoe pijnlijk, maar noodzakelijk, haar verraad is.

De serie is vanaf 6 januari in zijn geheel te zien bij Videoland én wekelijks bij RTL 4 om 22.00 uur.

Meer over: