7 weken vol spanning

Dit is wanneer GTST weer terugkeert van de zomerstop

24 juni 2022 13:10 | serie-soap | Door Judith Regeling

© Videoland still
Over twee weken komt Goede Tijden, Slechte Tijden met een hopelijk spannende cliffhanger die ons weer reikhalzend uit laten kijken naar de nieuwste afleveringen. Gelukkig weten we inmiddels ook hoelang we moeten wachten.

Pak je agenda er dus maar snel bij.

Lees ook: Bas Muijs keert terug in GTST als Stefano Sanders 

Zomerstop GTST

Na de spannende cliffhanger van GTST, die op donderdag 7 juli te zien is, moeten de fans het zoals elk jaar een tijdje doen zonder hun favoriete soapserie. De zomeravonden van RTL4 worden namelijk gevuld met gloednieuwe afleveringen van Ruben Nicolai's kennisquiz Ik Weet Er Alles Van en B&B Vol Liefde. Deze programma's komen echter ook tot een eind en wel op 26 augustus. 

Goede Tijden, Slechte Tijden

Dat betekent dus ook dat Goede Tijden, Slechte Tijden weer vanaf 29 augustus iedere maandag t/m donderdag te zien is om 20:00 uur. Wat we precies kunnen verwachten van het nieuwe seizoen, is nog onduidelijk. Dat wordt stukje bij beetje bekend in de GTST-podcast, die dit jaar vol zit met spoilers. 

Meerdijk

Er valt dan ook voldoende te bespreken, de zomercliffhanger belooft namelijk een heleboel zaken op z'n kop te gaan zetten voor de Meerdijkers. Van het lot van Shanti en haar baby, de gezondheid van Laura, de relatie van Nina en Bing tot het lot van Ludo. Zou namelijk zijn lang bewaarde geheim eindelijk uitkomen?

Goede Tijden, Slechte Tijden gaat vanaf 7 juli met zomerstop en keert op 29 augustus weer terug op de buis.

Meer over