'Topprestatie'

Waldemar Torenstra roemt Linda de Mol

2 oktober 2022 11:54 | serie-soap | Door Wietse Zuidberg

© Roy Beusker
Waldemar Torenstra is samen met Linda de Mol te zien in de nieuwe serie Five Live. Privé gebeurde er nogal wat bij Linda, maar volgens Waldemar was er op de set weinig van te merken.

"Het was een pittige tijd voor Linda toen de serie werd opgenomen, dus ik vind het heel knap en professioneel hoe energiek ze op de set stond. Het valt me op dat ze altijd goede ideeën heeft. En ook precies de juiste mensen om zich heen verzamelt", zegt de acteur in een interview met NU.nl.

Vaak succesvolle series

Five Live komt uit de koker van Linda en Waldemar weet dat veel van haar series een succes waren. "Mensen zien het daarom misschien als een vanzelfsprekendheid als een De Mol-serie het goed doet. Maar dat komt echt doordat Linda knetterhard werkt en een fantastisch team om zich heen verzamelt", zegt hij daarover. Onder meer Divorce en Gooische Vrouwen deden het erg goed.

Daan Schuurmans

Five Live is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. Elke maandag volgt de uitzending op Videoland. Naast Waldemar en Linda zijn onder meer Daan Schuurmans en Abbey Hoes in de dramaserie te zien.

Meer over