Uitleg

A-ha: Dit is waarom Nola Sanders al even geen verhaallijn heeft in GTST

1 december 2023 09:31 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Al sinds het einde van vorig seizoen is Nola Sanders slechts sporadisch te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. De makers verklaren nu hoe dat komt.

Het heeft alles te maken met Noa Jacbous, die sinds augustus 2022 deze rol vertolkt.

Lees ook: Alles over Goede Tijden, Slechte Tijden 

Nola Sanders

Het is de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden mogelijk wel opgevallen dat Nola Sanders al even geen rol van betekenis heeft gespeeld. Zo was ze niet betrokken bij de cliffhanger en stond de laatste tijd vooral haar soapbroertje Manu (Diyah Salem) in de spotlights met de verhaallijn rondom zijn moeder Monica (Camilla Meurer). Ook nu is Nola in geen velden en wegen te bekennen. Ze zit namelijk samen met haar moeder (Marly van der Velden) en twee broertjes in Cyprus.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Noa Jacobus

De schrijvers hadden dat graag anders gezien, maar het kon agendatechnisch nu eenmaal niet. "Noa heeft examens en daar is Nola de dupe van", zo vertelt Idse Grotenhuis, Creative Producer van Goede Tijden, Slechte Tijden in de onderstaande video. 

Toch komen er betere tijden aan. "Maar daarna, kan ik jullie verklappen, komt het helemaal goed. Want er gaat heel veel leuks met Nola gebeuren", licht hij alvast een klein tipje van de sluier op. Noa Jacobus is het daarmee eens: "Ja, dat zijn wij nu al aan het draaien, jongens." 


Goede Tijden, Slechte Tijden
is elke maandag t/m donderdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over