Overzicht

Alles wat je moet weten over het tweede seizoen All Stars & Zonen

29 augustus 2023 13:59 | serie | Door Judith Regeling

© Mark de Blok
Het is bijna al 2,5 jaar geleden bekend dat de Nederlandse serie All Stars & Zonen een tweede seizoen krijgt, maar nu is het eindelijk zover. In dit artikel blikken wij vooruit op alle nieuwe afleveringen.

Pak je agenda er dus maar snel bij.

All Stars & Zonen

Als je hebt genoten van de film All Stars (1997) en All Stars: Old Stars (2011) met acteurs als Antonie Kamerling, Peter Paul Muller en Daniël Boissevain, mag je All Stars & Zonen eigenlijk niet missen. Deze Nederlandse tv-serie is namelijk een moderne voortzetting van die film, waarbij de focus ligt op de zonen van de oorspronkelijke personages.

Zij belanden nu in hun eigen hilarische situaties, zowel op de voetbalclub als daarbuiten. De serie combineert dan ook humor, vriendschap en persoonlijke groei, terwijl het de uitdagingen verkent waarmee deze nieuwe generatie weer wordt geconfronteerd.

Wat mogen we verwachten van het tweede seizoen All Stars & Zonen?

Het tweede seizoen van All Stars & Zonen staat op punt van beginnen en dus luidt de vraag: wat staat de karakters allemaal te wachten? Genoeg, kunnen we wel alvast verklappen. In seizoen twee staan immers opnieuw de uitdagingen centraal waarmee de huidige spelers van de voetbalclub Swit Boys moeten dealen, zoals grensoverschrijdend gedrag, gecanceld worden en gendergelijkheid.

Tegelijkertijd krijgen hun ouders - veelal gespeeld door de originele acteurs - te maken met uitdagingen die juist van alle tijden zijn, zoals ouderschap, overgang en overspel. Eén ding is dus alvast zeker: gemoedelijk zal het geheel niet zijn.

Hoe ziet de trailer van All Stars & Zonen seizoen twee eruit?

Een nieuw seizoen kan natuurlijk niet zonder trailer. Bekijk 'm hieronder.Wie zijn er in het tweede seizoen van All Stars & Zonen te zien?

In het tweede seizoen van All Stars & Zonen keren weer heel veel acteurs, zoals oud-gedienden Danny de Munk, Raymi Sambo, Daniël BoissevainPeter Paul Muller, Soundos El Ahmadi en Thomas Acda. Ook de acteurs van de jongere generaties Tom van Kalmthout, Yannick van de Velde, Sam Renascent, Sabri Saddik, Alidtcha Binazon en Alex Hendrickx zijn weer van de partij. 

Daarnaast krijgt Isa Hoes' karakter Roos een grotere rol en is er ook iemand nieuws. Het is aan Matthijs van de Sande Bakhuyzen om Zero te spelen, een tot nu toe onbekende broer van Hero (Antoni Kamerling), Nero (Joes Brauers) en Nemo (Cas Jansen).

Lees ook: Wie is wie in nieuw seizoen All Stars? 

Wat zeggen de acteurs over All Stars & Zonen seizoen twee?

De meeste acteurs houden momenteel nog hun lippen stijf op elkaar over het tweede seizoen, behalve Isa Hoes dan. De actrice is dolblij met de nieuwe aanwinst van de reeks, zo vertelt ze in gesprek met Televizier. "Matthijs van de Sande Bakhuyzen speelt nu de broer van Hero, hij lijkt zo op Antonie. Soms kijk ik naar hem en dat vind ik het bijna eng", aldus de actrice.

Daarnaast vindt ze het ook leuk dat ze nu zelf een grotere rol krijgt. "Roos was als 'vrouw van' in het laatste seizoen een buitenstaander, een vrij kleine rol, ze zat altijd maar te zeuren. Daar had ik eerlijk gezegd wel een beetje genoeg van", vervolgt ze. "Voor de opnames van dit seizoen belde regisseur Jean van de Velde me: 'Maak je maar geen zorgen, ik heb iets leuks voor je.' Ik was natuurlijk razend nieuwsgierig, en toen we begonnen bleek het ook echt geestig."

Wanneer is All Stars & Zonen seizoen 2 te zien?

Het tweede seizoen van All Stars & Zonen start op donderdag 31 augustus om 20:30 uur met de eerste twee afleveringen op NPO3 en NPO Start.

De hele serie is die dag ook al volledig te bekijken op zowel NPO Plus als NLZiet. Liever wachten? Kijk dan vanaf 14 september 20:30 uur wekelijks naar het vervolg bij BNNVARA op NPO3 en NPO Start.

Yannick van de Velde in All Stars & Zonen
Yannick van de Velde in All Stars & Zonen

All Stars & Zonen seizoen twee gaat op donderdag 31 augustus van start bij BNNVARA op NPO3.

Meer over