Inhoud, acteurs en meer!

Alles wat je moet weten over Linda de Mols tv-serie Five Live

23 augustus 2022 11:20 | serie | Door Judith Regeling

© Roy Beusker
Linda de Mol is vanwege alle ellende rondom haar (ex-)vriend al even niet meer op de tv te zien, maar dat gaat veranderen. Vanaf dit najaar keert ze namelijk onder meer terug in Five Live, een gloednieuwe televisieserie vol drama, romantiek en meer.

Benieuwd wat je van die reeks kan verwachten? Wij delen de eerste details.

Waar gaat Five Live over?

De nieuwe serie Five Live van de makers van Gooische Vrouwen draait om presentatoren Sara (Linda de Mol) en Roderik (Waldemar Torenstra), die behalve een bekend presentatieduo ook vier jaar lang getrouwd waren en twee puberkinderen hebben. Dat de twee echter niet met én niet zonder elkaar kunnen, blijkt als ze bij aanvang van de serie te horen krijgen dat de reeks op de schop moet 'omdat het profiel van het programma met zijn sterk wisselende kijkcijfers te oud dreigt te worden'. Zenderbaas Flip (Daan Schuurmans) heeft zijn oog namelijk laten vallen op een knappe en stuk jongere Charissa (Roos van Erkel) en aanstormend talent Orlando (Edwin Jonker).

Linda de Mol
Linda de Mol

Wat heeft Linda de Mol over deze serie gezegd?

Linda de Mol geeft dan al maanden geen interviews meer, maar toch heeft ze al het een en ander naar buiten gebracht over Five Live. Zo vertelde ze vorig jaar aan dj Lex Gaarthuis dat de serie een 'enorm vette knipoog' naar de tv-wereld gaat zijn. "Het zou best kunnen dat bepaalde mensen zich daarin gaan herkennen, maar dat ga ik natuurlijk nooit toegeven. We gaan wel merken of iedereen daar sportief mee omgaat."

Wie spelen nog meer mee in Five Live?

Naast de eerder genoemde acteurs zijn ook Lies Visschedijk, Carolien Karthaus-Spoor, Abbey Hoes, Rian Gerritsen en Roeland Fernhout verzekerd van een rol. 

Daan Schuurmans
Daan Schuurmans

Wanneer is het programma te zien?

Five Live zou eigenlijk van 4 september t/m 23 oktober 2022 te zien zijn, maar inmiddels is dat verschoven. De reeks is nu vanaf 2 oktober 2022 elke zondag om 21:30 uur te zien bij SBS6.

Waar is Five Live te zien?

Het programma is als eerste te zien op SBS6, maar daar blijft het niet bij. De acht afleveringen worden namelijk ook doorgeplaatst op Videoland. Elke aflevering is de maandag na de uitzending te zien bij de streamingdienst.

Meer over