Bingen maar!

AVROTROS deelt trailer van internationale dramaserie Bestseller Boy

18 november 2022 09:37 | serie | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Vanaf 27 november is er weer een gloednieuwe serie op de buis te zien, namelijk Bestseller Boy. In aanloop naar de eerste aflevering heeft omroep AVROTROS zojuist de eerste trailer onthuld.

Pak de popcorn er dus maar snel bij. 

Bestseller Boy

De achtdelige dramaserie Bestseller Boy draait om de ups en downs van Momo Zebbie (Shahine El-Hamus), een jonge stadse schrijver met Marokkaanse roots die drie jaar lang aan zijn debuutroman heeft geploeterd. In dit boek beschrijft hij in bloemrijke straattaal over zijn leven thuis bij zijn Marokkaanse ouders, het ruige leven op straat met zijn vrienden uit de buurt, het wilde uitgaansleven van Amsterdam waar alles kan en mag en de liefde van zijn leven: Evelien (Zoë Love Smith). 

Feesten, seks, drank en drugs

Het uitbrengen van je eerste boek is normaal wel een feestje waard, maar daar hoeft Mohamed niet op te rekenen. De reeks draait namelijk om de vraag: Wat doe je als je tegen alle verwachtingen in op 21-jarige leeftijd doorbreekt met je eerste roman, maar daarmee iedereen om je heen verliest? Mohamed zelf stort zich samen met zijn criminele neef Brahim (Sabri Saddik) in feestjes, avontuurtjes, seks, drank en drugs. Maar of hij daar nu zo gelukkig van wordt... 

Benieuwd? De trailer is hieronder te zien!

Bestseller Boy is vanaf zondag 27 november wekelijks om 20:25 uur te zien op NPO3 en/of te bingen via NPO Plus.

Meer over