Nieuw!

Bekijk Flikken Rotterdam door de ogen van de schurk!

30 augustus 2018 14:37 | serie | Door Irma Tomas

© Dinand van der Wal/AVROTROS
Avrotros start met een interessant experiment met Flikken Rotterdam. De serie volgt op tv natuurlijk de politiemensen in Rotjeknor, maar online kun je zien wat de bad guy uitspookt.

In Flikken Rotterdam pakken de rechercheurs, na de dood van collega Ben Slachter, de draad weer op. Heel veel tijd krijgen zij hier echter niet voor als officier van justitie Kiki Ruijters wordt vermoord. Al snel leidt deze zaak naar vastgoedbaron Frits Nekke. Maar wat het team niet weet, weet de kijker dit keer al wel. Het bestaan van de sadistische tweelingbroer Egbert. In zijn geheime kelder, die je kunt zien op flikkenrotterdam.nl, komt zijn duistere kant tot leven en wordt duidelijk hoe slecht hij werkelijk is.

Egbert Nekke

De site wordt gedurende het seizoen bijgehouden zodat er telkens nieuwe aanwijzingen komen. Daar zijn ook exclusieve scènes te vinden en de politie database met dossiers, strafbladen en rapporten van de de patholoog anatoom. De oplettende bezoeker kan hiermee steeds meer te weten komen over Egbert Nekke.

Onverwachte ontknoping

Op het moment dat de rechercheurs alles denken te weten en tot actie over gaan, blijkt dat ze een detail over het hoofd hebben gezien. En dat leidt tot een onverwachte ontknoping zowel in de serie als online.

Meer over