November 2023

Maandtrailer GTST november 2023: Bing raakt steeds verder in de problemen en Ludo zint op wraak

2 november 2023 08:54 | serie | Door Judith Regeling

© RTL
De fans van Goede Tijden, Slechte Tijden weten inmiddels wat ze op de eerste dag van de maand kunnen verwachten: de maandtrailer van GTST. Aan de hand hiervan wordt duidelijk wat de Meerdijkers allemaal kunnen verwachten

En we kunnen alvast verklappen: die van november 2023 stelt niet teleur.

Lees ook: Komende week in GTST: Diverse dreigementen en de lamlendige lijmpoging 

Goede Tijden, Slechte Tijden

De cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is alweer even geleden, maar toch zijn duidelijk nog niet alle inwoners van Meerdijk vergeten wie de enorme kettingbotsing heeft veroorzaakt. Ludo (Erik de Vogel), we kijken naar jou. Hij haalt in november alles uit de kast om Jonathan (Thijs Boermans) te paaien en er zo op slinkse wijze voor te zorgen dat Margriet de allerhoogste straf krijgt die ze kan krijgen.

Everon Jackson Hooi

Elders in Meerdijk zijn er ook niet al te beste tijden aangebroken. Bing (Everon Jackson Hooi) wordt deze maand zo paranoïde over de hele drugsoperatie in Boks dat hij al het contact met de politie wil verbreken. Hij geeft Kaan pas toegang tot Boks en de camerabeelden als hij daar, geheel volgens de wet, een bevel van de rechter voor heeft. Kaan, die zelf behoorlijk corrupt is, staat dit niet zomaar toe. "Het enige wat jij moet doen is de andere kant op kijken in je sportschool", horen we hem dan ook zeggen. Bing denkt daar het zijne van: "No fucking way."

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Jada Blagrove

Verder werken Saskia (Tamara Brinkman) en Julian (Cas Jansen) aan hun huwelijk, lijkt Laura (Jette van der Meij) steeds minder oog te hebben voor haar omgeving en introduceren de producenten een geheel nieuw karakter. Jada Blagrove zal de cast komen versterken. Welke rol ze precies heeft en wat ze komt doen is echter nog onduidelijk.

Benieuwd? Bekijk hier de volledige trailer!

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland. 

Meer over