Kijken maar!

BNNVARA deelt eerste beelden van komische nieuwe dramaserie BODEM

26 september 2023 10:25 | serie | Door Judith Regeling

© ANP KIKI GROOT
Actrice Eva Crutzen is al een tijdje bezig met de ontwikkeling van haar eigen komische dramaserie BODEM. Daarom vindt BNNVARA het nu hoog tijd om alvast wat beelden te delen.

Is het al bijna 2024?

Lees ook: Leopold Witte te zien in nieuwe komische dramaserie BODEM 

BODEM

Hoewel de precieze inhoud van de serie nog even mysterieus blijft, introduceert omroep BNNVARA deze aankomende serie als een 'rauwe, komische en vernieuwende' dramaserie die draait om het vrijgezelle en destructieve leven van Cat (Eva Crutzen). Zij probeert zich staande te houden in een wereld die doorgaat, terwijl de hare met een klap tot stilstand is gekomen.

Benieuwd hoe dat er op beeld uitziet? Bekijk dan de beelden hieronder.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ? BNNVARA (@bnnvara)


Eva Crutzen

Als je de bovenstaande video goed bekijkt, spot je waarschijnlijk ook heel wat bekende gezichten. Naast Eva Crutzen zijn er namelijk nog veel meer acteurs te zien. Meral Polat, bekend van De Luizenmoeder, kruipt in de rol van Cats beste vriendin Jana, en Cats ouders worden vertolkt door Marieke Heebink (Rampvlucht) en Leopold Witte (Gooische Vrouwen). Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor o.a. Lineke Rijxman (Koppensnellers), Nils Verkooijen (Achtste Groepers Huilen Niet), Steef de Bot (Vliegende Hollanders), Fahd Larhzaoui (Papadag) en Nyncke Beekhuyzen (Danni Lowinski).

BODEM gaat vanavond in première op het Nederlandse Filmfestival. De zesdelige reeks is vanaf begin 2024 volledig te zien bij BNNVARA op NPO3 en NPO Start en Plus.

Meer over