All Stars & Zonen

BNNVARA maakt nieuw seizoen van legendarische hitserie All Stars

11 april 2020 10:52 | serie | Door Jacob-Jan van de Groep

© Dinand van der Wal
Goed nieuws voor fans van All Stars. BNNVARA heeft een nieuwe reeks van de hitserie aangekondigd!

In All Stars & Zonen, zoals de serie heet, komen de oorspronkelijke acteurs die in de film uit 1997 ook hun opwachting maakten, terug. In eerste instantie staan de opnames van de nieuwe reeks gepland voor juni en juli 2020, maar vanwege het coronavirus houden regisseur Jean van de Velde en producent Rolf Koot een slag om de arm.

Hoofdrollen

All Stars gaat over een groep mannelijke dertigers die in hun vrije tijd samen een balletje trappen in een kelderklasse-elftal. De hoofdrollen in de succesfilm waren voor Danny de Munk, Kasper van Kooten, Thomas Acda, Raymi Sambo, Peter Paul Muller, Daniël Boissevain en Antonie Kamerling. Na de film volgden nog drie reeksen voor televisie.

Zoons

"We begonnen onlangs weer na te denken hoe het nou met onze mannen zou gaan", stelt scenarist en regisseur Jean van de Velde. "De helden van weleer zijn ouder geworden en staan nu achter de bar van de club, of zijn penningmeester geworden. Hun zoons zijn nu aan de bal."

Antonie Kamerling

Welke acteurs de zonen spelen, willen de makers nog niet zeggen. Wel vertelt BNNVARA-producent Robert Kievit dat het ontbreken van Hero, die gespeeld werd door Antonie Kamerling, een rol speelt in de nieuwe reeks. "Maar er komt geen andere acteur die hem gaat vervangen. En zijn afwezigheid speelt zeker een rol in het verhaal." 

All Stars & Zonen wordt een reeks van tien afleveringen. Wanneer dit vervolg te zien is, is nog niet bekend.

Meer over