Welkom terug!

Cas Jansen geeft eindelijk duidelijkheid over terugkeer in GTST

22 maart 2023 20:57 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De vaste kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden mogen zich opmaken voor een langverwachte comeback. Niemand minder dan Cas Jansens personage Julian Verduyn is namelijk zeer binnenkort weer te zien.

En dat zal voor vele mensen als een ware opluchting komen.

Cas Jansen

De fans van GTST moeten het al maanden zien te stellen zonder Cas Jansen, maar aan die barre tijd komt nu toch een einde. "Lieve kijkers, wat ontzettend leuk dat jullie toch nog aan mij denken", aldus de acteur in een speciale live-uitzending van de soapserie op TikTok. "En ik heb goed nieuws, want Julian komt terug! (...) Begin april ben ik - spoiler, spoiler, spoiler - weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden." 

Opnames van start

Dat betekent dus wel dat de acteur zijn fans om de tuin heeft proberen te leiden. In februari leek het er nog op dat hij volop aan het genieten was van een roadtrip door de Verenigde Staten. Maar niets is minder waar. "Ik ben al druk aan het opnemen en ik heb iedereen ontzettend hard gemist. Ik ben dus hartstikke blij dat ik er weer ben", maakt hij nu duidelijk.


Julian Verduyn

Wat zijn karakter Julian Verduyn straks voor zijn kiezen krijgt, is nog onbekend. Wel mag hij zich opmaken voor de nodige ups en downs in zijn huwelijk met Saskia. Actrice Tamara Brinkman verklapte eerder dat het allesbehalve rozengeur en maneschijn zal zijn tussen de twee. "Ze verlangen naar elkaar, maar er is in zes maanden veel veranderd. De grote vraag voor beiden wordt: wie heb ik nou eigenlijk voor me?" aldus de actrice in een interview met ons

Goede Tijden, Slechte Tijden is elke maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4.

Meer over