Julians lot In GTST

Cas Jansen licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen GTST

8 juli 2022 11:54 | serie | Door Judith Regeling

© RTL Nederland
De zomerstop van GTST is pas net ingegaan, maar de makers zitten zeker niet stil. De opnames van de gloednieuwe reeks zijn namelijk allang begonnen en daar heeft Cas Jansen alvast wat over te zeggen.

Deze ontboezemingen deed hij zojuist in de GTST-podcast.

Goede Tijden, Slechte Tijden

De fans van Goede Tijden, Slechte Tijden hebben het de afgelopen tijd zonder Cas Jansen moeten doen. De acteur was namelijk uit de running vanwege de gevolgen van een heftig fietsongeluk. Daarom werd zijn rol tijdelijk overgenomen door Wouter Zweers. Toch heeft Cas alweer goed nieuws voor de fans: zijn terugkeer is nabij. "Wouter speelt de zomercliff nog, dat hebben jullie allemaal gezien. Daarna ben ik er weer!"

Cas Jansen

Nu is alleen de vraag: wat staat zijn karakter Julian in het nieuwe seizoen allemaal te wachten? De zomercliffhanger eindigde er namelijk mee dat Julian zichzelf aangaf bij de politie wegens diamantensmokkel en het is de vraag welke gevolgen dit heeft voor vader Verduyn.

"Er is in de zomercliff een schietpartij geweest en er komt politie. Dat heeft grote gevolgen voor Julian. Het verhaal stopt natuurlijk niet daar", geeft hij alvast een tipje van de sluier. "Hij moet zich verantwoorden voor de rechtbank en die doet een uitspraak." Alleen welke uitspraak dat wordt, houdt hij nog in het midden. 

De terugkeer van Kim Verduyn

Wel heeft Cas zelf nog een grote wens voor het komende seizoen: de terugkeer van zijn zus Kim Verduyn (Angela Schijf). "Dat zou ik wel leuk vinden: Kim en Julian." Maar hopen is er nog niet bij, hij schat de kans zelf klein in. "Nee, dat doet ze niet. Zij is hartstikke druk, die meid."

Benieuwd naar de hele GTST-podcast? Beluister hem hier.

Meer over