Samengestelde gezinnen

Chantal Janzen maakt bekend wanneer we haar nieuwe serie kunnen verwachten

5 juni 2023 11:34 | serie | Door Esther Hut

© Shownieuws

Chantal Janzen is op dit moment nog druk met de opnames van haar nieuwe drama/comedyserie, maar ze laat aan Shownieuws weten wanneer we de serie kunnen verwachten.

Het is nog wel even wachten helaas, maar in het najaar zal de serie over samengestelde gezinnen op Videoland verschijnen.

Cast

Hoe de serie precies zal heten is nog niet bekend. Wel laat Chantal weten dat binnenkort de cast bekend wordt gemaakt. “Het is een hele mooie cast. Daar zit heel veel mooi talent in. Vooral onder de kinderen, want die spelen ook grote rollen uiteraard met een samengesteld gezin.”

De presentatrice heeft de serie niet alleen bedacht maar zal ook een rolletje krijgen. “Het is wel een idee van mij om een serie te maken over het thema samengestelde gezinnen, en ik mag er ook een rolletje in spelen. Het wordt heel erg leuk.”

Inspiratie

Inspiratie haalde Chantal uiteraard uit haar eigen leven. Toen ze trouwde met Marco Geeratz had hij al drie kinderen. Samen kregen Chantal en Marco er nog eens twee. "De grappige of mooie situaties maar ook de moeilijkheden, lastige momenten en strubbelingen zullen voor velen herkenbaar zijn,” liet Chantal al in een eerder interview weten.

Binnenkort dus meer nieuws over de complete cast en releasedatum op Videoland.

Meer over