We hebben de foto's!

Zo zien de nieuwe Charles en Diana eruit in seizoen 5 van The Crown

18 augustus 2021 10:45 | serie | Door Irma Tomas

© Netflix
Netflix heeft de eerste foto's gedeeld van het vijfde seizoen van The Crown met daarin een nieuwe prins Charles en een nieuwe prinses Diana.

In de grote foto boven zie je Dominic West als Charles. Hij is vooral bekend van de legendarische serie The Wire en The Affair. Op dit moment werkt de Britse acteur aan Downton Abbey 2

Elizabeth Debicki

Elizabeth Debicki speelt in seizoen 5 van The Crown prinses Diana. Zij speelde die hele lange vrouw in de film Tenet en was te zien in Guardian of the Galaxy 2

1992

Het nieuwe seizoen behandelt het jaar 1992, volgens koningin Elizabeth een van de zwaarste jaren van haar koningschap. Twee van haar drie kinderen scheidden, de affaire tussen Charles en Camilla werd bekend en Sarah Ferguson, de echtgenote van prins Andrew werd door fotografen betrapt terwijl ze topless lag te zonnen in gezelschap van een man die niet Andrew was. We weten nog niet of het seizoen doorloopt tot de dood van Diana in 1997. 

2022

Wanneer seizoen 5 van The Crown op Netflix staat is ook nog niet bekend. Er is pas net gestart met filmen voor deze reeks dus we moeten sowieso nog wachten tot 2022. 

Meer over