Opnamen begonnen

Chris Zegers in 3de seizoen Hollands Hoop

15 januari 2019 10:15 | serie | Door Irma Tomas

© Merlijn Doomernik/VPRO
De opnamen voor het derde seizoen van Hollands Hoop zijn begonnen. En Chris Zegers moest zich melden op de set, hij speelt een rol in het nieuwe seizoen.

Ook Malou Gorter, Caya de Groot en Saskia Temmink zijn nieuw in Hollands Hoop III. Chris Zegers is tegenwoordig vooral te zien als presentator. Vorig jaar was hij nog wel te zien in Ron Goossens, Low budget stuntman.

Marcel Hensema

En natuurlijk keren alle bekende gezichten ook in het derde seizoen worden de hoofdrollen gespeeld door o.a. Marcel Hensema, Kim van Kooten, Martijn Lakemeier, Peter Van Den Begin, Gaite Jansen en Hadewych Minis. Acteurs Chris Zegers, Malou Gorter, Caya de Groot en Saskia Temmink maken hun entree.

Concurrentie

In het eerste seizoen van Hollands Hoop maakten we kennis met forensisch psychiater Fokke (Marcel Hensema), die de wiethandel inrolt als hij het boerenbedrijf van zijn vader erft. In het tweede seizoen heeft Fokke de zieltogende boerengemeenschap omgetoverd tot een welvarende mini-maatschappij, door een clandestiene wiet-coöperatie te stichten. In seizoen drie wordt Fokke geconfronteerd met concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname van zijn imperium.

Meer over