Rachel wordt gemist

Dalende kijkcijfers voor Suits na vertrek Meghan Markle

10 augustus 2018 16:00 | serie | Door Faye Heijnis

© ANP
Nu Meghan Markle is getrouwd met prins Harry, moet Suits het zonder Rachel Zane doen. Meghans rol wordt gemist, blijkt wel uit de duizenden kijkers die afhaken bij het nieuwe seizoen.  

Het achtste seizoen van Suits waarin Meghan niet meer te zien is, is deze week in première gegaan in Amerika. Waar het vijfde seizoen nog 2 miljoen kijkers trok, kijken er nu gemiddeld 1,2 miljoen mensen naar de advocatenserie.

Dalende lijn

Nou moet gezegd worden dat de serie sowieso al kampte met dalende kijkcijfers. De zesde reeks leverde gemiddeld 1,59 miljoen kijkers op. En het zevende seizoen, waarin zowel Rachel als Mike (Patrick J. Adams) afscheid nemen, werd door 1,3 miljoen mensen bekeken. Met het begin van seizoen acht zonder hen nu dus als dieptepunt.

Katherine Heigl

Zal het nieuwe personage Samantha Wheeler, gespeeld door actrice Katherine Heigl, het kijkcijferaantal weer weten op te krikken? Zij belooft de advocatenfirma én het leven van Harvey Specter in ieder geval flink wat reuring te bezorgen...

Wanneer we het achtste seizoen van Suits in Nederland kunnen zien, is nog niet bekend. Sinds vorige maand is het zesde seizoen op Netflix te zien.

Bekijk ook: Videosnack: Wijze uitspraken van Harvey Spector

Meer over