Romantiek in overvloed

De echte liefjes van de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden

2 juni 2023 14:15 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De GTST-kijkers smullen altijd van de drama en romantiek van de karakters, maar met wie zijn al die castleden nu eigenlijk echt samen? In dit overzicht stellen we hun partners aan je voor.

De romantiek viert op zowel op als buiten de set hoogtij. 

Lees ook: Alles over GTST 2023

Caroline de Bruijn en Erik de Vogel

Het liefdesverhaal van Caroline de Bruijn en Erik de Vogel had zo een verhaallijn uit GTST kunnen zijn. De twee waren namelijk allebei hartstikke bezet toen ze elkaar leerden kennen. Toch viel hun chemie vanaf de start al niet te ontkennen. "Ik heb mij ertegen verzet, maar het was zo onontkoombaar, dat ik Caroline moest zeggen wat ik voelde." Inmiddels zijn de twee alweer bijna 24 jaar samen en hebben ze één dochter.

Bertrie Wierenga

Net als Caroline en Erik leerde ook Bertrie Wierenga haar huidige partner kennen op de set van GTST. Het is niemand minder dan Dorian Bindels, die van 2018 tot 2022 de rol van Daan Stern vertolkte. "Eerst waren we collega's die een beetje langs elkaar heen leefden, dat groeide uit tot vrienden", vertelde Bertrie eerder. En als snel volgde daarop ook de volgende stap: romantiek! Inmiddels wonen de twee al even samen en hoopt Bertrie - als de tijd rijp is - een gezin met hem te stichten.


Cas Jansen

Cas Jansen zocht het op zijn beurt iets verder van huis. Hij is niet samen met iemand uit GTST, maar wel met een actrice die je waarschijnlijk nog wel kent uit Onderweg naar Morgen. In 2009 stapte de GTST-ster in het huwelijksbootje met Annelieke Bouwers, die van 2004 tot 2010 de rol van Sanne Klein vertolkte in die soapserie. Samen zijn ze de trotse ouders van dochter Joëlle en zoon Vincent.


Tamara Brinkman

Over het liefdesleven van Tamara Brinkman is in tegenstelling tot de bovenstaande koppels wat minder bekend, maar toch hoeven we ons geen zorgen te maken. Zij vond, na een relatie van tien jaar en een gebroken hart, de liefde bij Alex. "Alex is een lieve, vrolijke, zorgzame man met een heel fijne energie", stelde ze hem in 2020 voor. Samenwonen doen ze alleen niet. "We houden allebei van onze eigen ruimte en het elkaar opzoeken wanneer je daar zin in hebt."

Ferri Somogyi

Ferri Somogyi heeft in de liefde ook niets te klagen. De acteur viert immers alweer een paar jaar de liefde met Noëlle Somogyi, die 18 jaar jonger is dan hemzelf. Hoewel mensen dat misschien gek zouden vinden, is dat wat hem betreft nooit een probleem geweest. "Het belangrijkste is dat een man goed voor je is. Ik denk er eigenlijk ook nooit over na", aldus de acteur.

Thuis is het overigens wel een drukke boel: Ferri en Noëlle zijn de trotse ouders van drie kinderen - dochter Véda en tweeling Imre en Lux. 

Everon Jackson Hooi

Als bij een van deze acteurs de uitspraak 'What's meant to be, will be' opgaat, is het wel bij Everon Jackson Hooi. Hij was ooit verloofd met zijn grote liefde Jozhua, maar in 2019 besloten de twee toch hun eigen weg te gaan. Daarmee was het boek alleen nog niet gesloten. In 2020 kwamen ze weer bij elkaar en dat is sindsdien niet anders geweest. "Als we elkaar zien dan genieten we echt van quality time samen. Jozua is echt mijn rustpunt en ik ben heel happy met hem."

Eigenlijk had hij dat laatste niet hoeven te zeggen. Het geluk straalt er op de onderstaande foto vanaf. 

Marly van der Velden

Marly van der Velden weet net als Everon hoe het is om zo'n rustpunt te hebben. Zij is al zo'n 14 jaar samen met haar grote liefde Mike. "Ik was al jong gefocust op mijn carrière en als ik een doel heb, laat ik me niet afleiden. Het is dan fijn om thuis een veilige haven te hebben, want als ik me ook nog eens druk moet maken om mijn liefdesleven, word ik gek in mijn hoofd", vertelde ze eerder over hem. Samen hebben ze drie kinderen: Sammy Rose, Jackie Rey en zoontje Jimi-Jones.


Bas Muijs

In GTST papt zijn karakter Stefano Sanders momenteel aan met de veel jongere Merel, maar aan Bas Muijs zelf is dat niet besteed. Hij zit al lang onder de pannen bij Sabine met wie hij drie kinderen heeft. Getrouwd zijn ze niet, al zou het niemand verbazen als dat binnenkort een ander verhaal is. "Het feit dat je drie kinderen hebt is al een bezegeling van je liefde, maar een huwelijk past daar misschien nu nog wel meer bij", vertelde de acteur vlak nadat hij was opgeschrikt door een hartinfarct.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bas Muijs (@basmuijs.nl)

Kees Boot

Zijn karakter Luuk Bos heeft misschien een bindingsangst waar je u tegen zegt, maar Kees Boot zelf niet. De acteur is al meer dan 20 jaar samen met zijn vrouw Anke. Samen hebben ze twee zoons. Online is daar echter weinig over te vinden, dus we moeten het voor nu dan toch maar doen met een leuke foto van de acteur in De Koning.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kees Boot (@keesbootofficial)


Sophie Bouquet

Tot slot is ook Sophie Bouquet, oftewel Merel Verduyn, voor zover wij weten van de markt. Zij lijkt alweer een paar jaar gelukkig met cameraman Joshua Koopman. Wist je trouwens dat hij nog niet eens zo heel lang geleden een (figuranten)rolletje had in GTST? Hij speelde een deelnemer van de zwangerschapsyoga waar Merels zusje Demi naartoe werd gestuurd. 


We zouden je verder ook nog veel meer willen vertellen over het liefdesleven van Jette van der Meij (Laura), Johnny Kraaijkamp jr. (Henk), Babette van Veen (Linda), Ingmar (Steef), Thijs Boermans (Jonathan) en Noa Zwan (Demi Verduyn). Maar voor zover wij weten, zijn zij óf single of gewoon een kei in het verbergen van hun relatie.

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag 28 augustus weer wekelijks te zien op RTL4.

Meer over