En de trailer

De uitzenddatum van de komische dramaserie Bodem is bekend

15 februari 2024 11:23 | serie | Door Esther Hut

© Diederick Bulstra

De serie kreeg tijdens het Nederlands Filmfestival al lovende kritieken, maar binnenkort kan iedereen de nieuwe komische dramaserie Bodem van Eva Crutzen bekijken.

Ook is de eerste beelden zijn al te zien.

Bodem

De nieuwe serie gaat over het destructieve leven van de 37-jarige Cat. Mensen om haar heen maken zich zorgen, maar Cat niet. Door een groot verlies binnen de familie, waar vooral niet over gepraat wordt, is van een gezin nog maar nauwelijks sprake. Haar moeder ís een paniekaanval. Haar vader heeft zich als zelfbenoemde coach gestort op het schrijven van zelfhulpboeken en ondertussen gaat zo’n beetje iedereen om Cat heen zich voortplanten, promotie maken en settelen.

Terwijl ze allemaal voor haar gevoel hysterisch hun best doen om gezien te worden, wil zij het liefst onzichtbaar zijn.

Eva Crutzen

De komische dramaserie is geschreven en geregisseerd door Eva Crutzen en zij vertolkt zelf ook de hoofdrol van Cat. Daarnaast zien we onder andere Meral Polat (De Luizenmoeder) als Cats beste vriendin Jana. De ouders van Cat worden vertolkt door Marieke Heebink en Leopold Witte. Verdere rollen zijn weggelegd voor Steef de Bot, Nils Verkooijen, Lindsay Zwaan, Lineke Rijxman en Fahd Larzaoui.

Wanneer is Bodem te zien op tv?

Bodem is vanaf maandag 11 maart wekelijks om 21:15 uur te zien op NPO 3 en te bekijken op NPO Start.

Meer over