Derde seizoen Daredevil volgend jaar bij Netflix

7 April 2017 14:00 | serie | Door Televizier

© Netflix

Netflix komt in 2018 met het derde seizoen van Daredevil. De lange periode tussen het tweede en derde seizoen heeft alles te maken met de nieuwe Marvel-serie The defenders, die vanaf 18 augustus te zien is via de streamingdienst.

Marvel-fans kunnen hun geluk na de zomer niet op. Netflix start 18 augustus met de nieuwe serie The defenders, waarin Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist samenkomen. Kort daarna gaat The Punisher in première. Dat is allemaal oud nieuws. Daredevil-hoofdrolspeler Charlie Cox onthuldt nu dat kijkers niet in een zwart gat vallen. In 2018 voegt de streamingdienst het derde seizoen van Daredevil aan de catalogus toe. 

Daredevil

Over de inhoud van het derde seizoen van Daredevil is nog maar weinig bekend. Matt Murdock (Charlie Cox) krijgt mogelijk te maken met een nieuwe slechterik, al is het niet ondenkbaar dat de blinde superheld opnieuw oog in oog staat met Kingpin (Vincent D’Onofrio). Wellicht wordt er in The defenders meer duidelijk over het verloop van het derde seizoen van Daredevil.

Jessica Jones

De opnames van het tweede seizoen van Jessica Jones zijn momenteel ook in volle gang. Wanneer de nieuwe reeks met Krysten Ritter in de hoofdrol in première gaat is nog onduidelijk. Naar verwachting verschijnen er in 2018 nieuwe afleveringen van Jessica Jones op Netflix.

Meer over