Derde seizoen Fuller House verschijnt in september

27 Juni 2017 09:57 | serie | Door Televizier

© Netflix

Dat de comedyserie Fuller house een derde seizoen zou krijgen, wisten we al langer. Maar nu is ook bekend wanneer de fans weer klaar kunnen zitten voor het vervolg van hun favoriete serie: op 22 september verschijnen de eerste negen afleveringen op Netflix. 

De verschijningsdatum is niet voor niets gekozen. Op 22 september is het precies dertig jaar geleden dat de eerste aflevering van moederserie Full house op de buis kwam. Jeff Franklin, de bedenker van Full house, maakte het nieuws als eerste bekend: 

Lees ook: Full House-bedenker koopt het het originele huis van de serie. 

Twee delen

Netflix zet het derde seizoen in twee delen online. Vanaf 22 september kunnen kijkers de eerste negen afleveringen binge-watchen. De laatste negen afleveringen zijn pas in december te zien bij de streamingsdienst.

DJ

Fuller house draait om DJ Tanner, haar zus Stephanie en beste vriendin Kimmy. Dierenarts DJ is weduwe en heeft drie kinderen. Stephanie reist de wereld rond als dj, maar zet na jaren haar muzikale carrière opzij. Ze trekt in bij DJ en helpt haar grote zus met de opvoeding van de kinderen, samen met Kimmy.  

Tweeling

Moederserie Full house liep van 1987 tot 1995 en draaide om het wel en wee van de familie Tanner. De tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen kreeg grote bekendheid door de sitcom. De zussen zaten alleen niet wachten op een spin-off en bedankten ervoor. De rest van de originele cast is wel te zien in Fuller house. 

Meer over