De seriemoordenaar is terug

Dexter: New Blood in december op de NPO!

5 november 2021 09:27 | serie | Door Irma Tomas

© HBO Max
De VPRO heet de rechten van Dexter: New Blood gekocht. En dus kunnen wij met z'n allen vanaf december kijken hoe Morgan Dexter opnieuw huishoudt onder mensen die nog veel slechter zijn dan hijzelf.

De NPO heeft er gek genoeg nog niet veel ruchtbaarheid aan gegeven, maar het nieuwe seizoen van Dexter is toch echt vanaf 3 januari iedere dag te zien bij de VPRO. En dat is geweldig nieuws! Vanaf 20 december staan de 10 afleveringen al op NPO Plus. 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door NPO (@npo.nl)

Dexter was niet dood

Met dit nieuwe seizoen proberen de makers en hoofdrolspeler Michel C. Hall goed te maken wat de vorige keer fout ging. Het einde van de serie was in 2013 zo'n teleurstelling dat niemand er vrede mee had. Zus Debra ging dood en Dexter zette zijn eigen dood in scène en leefde onder een andere identiteit verder in Oregon. 

Harrison

Dat suffe einde hopen de makers goed te maken in Dexter: New Blood. In de nieuwe reeks zien we Debra terug in flashbacks, net als John Lithgow die The Trinity Killer speelde. En natuurlijk maken we ook kennis met Harrison, de zoon van Dexter. In de trailer woont Dexter nog steeds in Oregon en heeft hij een relatie met een politie-agente. Maar of hij het moorden is verleerd? We denken zomaar van niet. 

Meer over