Dat is leuk!

Deze 'oude bekende' zie je terug in de twaalfde aflevering van dit seizoen Flikken Maastricht

8 april 2024 13:40 | serie | Door Janine van Rooden

© AVROTROS

De seizoensfinale van Flikken Maastricht komt steeds dichterbij en de makers halen daarom alles uit de kast om de kijkers weer te verrassen. 

Zo toveren ze een 'oude bekende' uit de hoge hoed.

Flikken Maastricht

Wolfs (Victor Reinier) en Eva (Angela Schijf) komen er ook dit seizoen niet zonder zorgen af. Eva's wraakzuchtige nicht zit haar op de hielen, Wolfs heeft het aan de stok met een gewelddadig figuur uit de Amsterdamse onderwereld, seriemoordenaar Tjong loopt vrij rond in Maastricht en ondertussen proberen Wolfs en Eva ook nog eens zorgenkindje Nico (Thorn de Vries) te beschermen tegen al dit kwaad. Ze hebben het er maar druk mee!

Oude bekende

In de twaalfde aflevering keert er een 'oude bekende' terug op de buis. We hebben het hier over Martin Schwab die de meeste mensen kennen van zijn rollen als Gyman Rhemrev in Onderweg naar Morgen en als Albert (Appie) Keizer in Baantjer.

Na zijn carrière als acteur is hij regisseur geworden voor onder andere Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam. Af en toe speelt hij nog wel eens een gastrol in de series die hij zelf regisseert. Zo was hij in 2018 al eens eerder te zien in beide series.

Je kunt hem in de twaalfde aflevering van Flikken Maastricht dus weer een keer zien als acteur. Dat is leuk! Als we de promo van deze aflevering mogen geloven zijn Wolfs en Eva alleen niet erg blij met zijn komst, want hij werkt hen nogal tegen.

Martin Schwab in Flikken Maastricht (2024)
Martin Schwab in Flikken Maastricht (2024)

Wanneer is Flikken Maastricht te zien op tv?

Flikken Maastricht is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1

Meer over