Even geduld!

Dit is waarom aanstaande woensdag Zussen niet te zien is

19 april 2024 09:31 | serie | Door Judith Regeling

© MAX
De lineaire tv-kijkers moeten het op woensdag 24 april 2024 even doen zonder Zussen. De populaire serie van Omroep MAX slaat namelijk een weekje over.

De reden? Het Musical Awards Gala.

Lees ook: Omroep MAX-serie Zussen bereikt na één week al flinke mijlpaal 

Zussen

De nieuwe Omroep MAX-dramaserie Zussen is pas enkele weken op televisie, maar lijkt nu al onmisbaar te worden. En heel vreemd is dat niet. De afgelopen weken zaten er iedere woensdag meer dan 1 miljoen mensen aan de buis gekluisterd om te zien wat er allemaal zou gebeuren met de vaste karakters van Joy Delima, Olga Zuiderhoek, Melody Klaver en Fockeline Ouwerkerk.

Het antwoord op die vraag moet echter nog een extra weekje wachten, want op woensdag 24 april 2024 is de tv-serie van Omroep MAX niet te zien. Pas op 1 mei volgt de vierde aflevering.

Het Musical Awards Gala 2024

Dat komt door het Musical Awards Gala, dat op 24 april live zal worden uitgezonden op NPO1. Op die spannende avond rollen presentatoren Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg de rode loper uit voor de grootste musicaltalenten van ons land en zal blijken welke musical er met de meeste prijzen naar huis gaat. Momenteel ziet het er het meest gunstig uit voor Boni: de productie over slavernij is voor maar liefst tien verschillende prijzen genomineerd.

Het Musical Awards Gala is op woensdag 24 april vanaf 20:33 uur te zien op NPO1.Kijk je liever Zussen? De complete serie is al vooruit te kijken via NPO Plus en NLZiet.

Meer over