Even wachten...

Dit is waarom Flikken Maastricht vanavond niet op de gebruikelijke tijd te zien is

3 maart 2023 09:08 | serie | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Wie vanavond rond de klok van 20:30 uur overschakelt naar NPO1 voor Flikken Maastricht, zal bedrogen uitkomen. De politieserie met Angela Schijf en Victor Reinier is dan namelijk niet te zien.

Wees gerust: de derde aflevering is vanavond wel te zien. Alleen kijk je 'm dan vanaf 21:47 uur bij AVROTROS op NPO1.

WK Afstanden

De reden dat Flikken Maastricht pas later te zien is, is bekend. De politieserie met Angela Schijf, Victor Reinier en sinds kort ook Ruud Smulders moet namelijk wijken voor de WK Afstanden, die sinds donderdag worden verreden in Thialf in Heerenveen. Vanavond zie je op NPO1 dan ook de tv-registratie van onder meer de ploegenachtervolging en de 500 meter voor zowel mannen als vrouwen.

Flikken Maastricht

Om 21:47 uur start dan alsnog de derde aflevering van Flikken Maastricht. In deze nieuwe uitzending vertrekken Wolfs en Eva naar Zuid-Limburg waar een heus schuttersfeest is veranderd in een bloedbad. Aan de karakters van Angela Schijf en Victor Reinier de taak om uit te zoeken of er meer achter deze moord zit dan jaloezie. Verder krijgen Marion en Romeo te maken met een groep kinderen die jeugdzorg mijdt. Lees er snel meer over.

Flikken Maastricht is dus vanavond eenmalig om 21:47 uur te zien op NPO1. Vooruitkijken kan al wel via NPO Plus en NLZiet.

Meer over