Lady en de Vagebond

Dit kun je na 12 november zien op Disney+

7 november 2019 13:11 | serie | Door Irma Tomas

© Disney
Vanaf dinsdag 12 november is de proefperiode afgelopen moeten we gaan betalen voor Disney+. Op die datum wordt ook een aantal nieuwe series toegevoegd aan het Disney+ aanbod. Wat krijg je voor je geld?

Een Disney+ abonnement gaat 6,99 euro per maand kosten. Om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken lanceert Disney op 12 november vijf exclusieve originals. 

The Madalorian
De Star Wars-serie speelt zich af na de val van het Empire en voor de opkomst van de First Order en volgt de belevenissen van een eenzame premiejager aan de randen van het sterrenstelsel, ver verwijderd van de autoriteit van de New Republic. Niet de hele serie gaat in een keer live. Er wordt iedere week een aflevering toegevoegd. 


Lady en de Vagebond
Een remake van de tijdloze animatieklassieker uit 1955. De verwende hond Lady en de stoere zwerfhond Vagebond gaan samen op een onverwacht avontuur. Ondanks hun verschillen groeien ze steeds meer naar elkaar toe. De recensies voor deze remake zijn niet denderend, maar de critici vinden de film charmant genoeg voor een kijkje. 

High School Musical: The Musical, de serie
Deze serie speelt zich af op het echt bestaande East-High, waar ook de oorspronkelijke film is opgenomen. Een groep leerlingen telt af naar de openingsavond van de allereerste productie van 'High School Musical' op hun school.

Noelle
Noelle is de dochter van de kerstman en ze is natuurlijk gek op alles wat te maken heeft met kerst. Haar broer Nick gaat dit jaar voor het eerst de taak van kerstman op zich nemen. Hij vindt het nogal spannend en is daarom onvindbaar. Noelle moet hem vinden om kerst te redden. Anna Kendrick speelt Noelle in deze komedie en oudgediende Shirley MacLaine speelt ook een rol. 

The World According to Jeff Goldblum
Docu-serie waarin de wereld bekeken wordt door de geest van acteur Jeff Goldblum. Jeff vindt veel dingen interessant, zoals sneakers, spijkerstof, ijs, tattoos en juwelen. En aan de lollige trailer te zien, probeert Jef van alles uit. Zoals schoonzwemmen. 

 

Meer over